Vuoden 2024 Werkko ry:n hallitus

Werkko ry:n hallituksen jäsenet 2024

Varsinaiset jäsenet: Outi Hietala, Sari Ollila, Jorma Väistö, Martti Kemppi,
Jouko Raunimaa, Sanna Kuosma, Tiina Mauno
Varajäsenet: Reetta Kyllönen, Kirsi Pakkanen, Satu Seppä

Tutustu hallituksen jäsenten esittelyihin

Yhdistyksen toimihenkilöt 2024
Sari Ollila, puheenjohtaja, 041 575 4010, sari.werkkory@gmail.com
Tiina Mauno, varapuheenjohtaja
Sanna Kuosma, sihteeri
Outi Hietala, rahastonhoitaja ja jäsenvastaava
Jorma Väistö, olohuoneiden ja leirien vastaava
Kirsi Pakkanen, Järvenpään olohuoneen vastaava

Sari Ollila, puheenjohtaja

Hei kaikille! Olen Sari, reilu nelikymppinen neljän lapsen äiti Järvenpäästä. Olen pitkään toiminut eri yhdistyksissä ja päädyin Werkkoon muutama vuosi sitten. Pari vuotta olen toiminut sihteerinä ja nyt tämän vuoden alusta aloitin puheenjohtajana. Werkon porukka on ottanut minut ihanasti vastaan ja on mukava tehdä aktiivisesti hommia asian parissa mikä on minulle tärkeä. Jokaisen kokemus on tärkeä ja ansaitsee tulla kuulluksi ja kertoja nähdyksi ihmisenä, diagnoosista riippumatta.

Olen päätynyt eläkkeelle mielenterveysongelmien takia 2020 alussa, mutta nykyään voin jo paremmin. Tällä hetkellä yhdistyshommien lisäksi opiskelen IT-alaa ja teen osa-aikaisesti hommia digikouluttajana. Lisäksi aikaa vie perhe, koirani Sylvi sekä vapaaehtoistyöt. Erilaiset käsityöt on myös lähellä sydäntä, mutta viime aikoina ne on valitettavasti jääneet kaiken muun jalkoihin.

Outi Hietala, jäsenvastaava ja rahastonhoitaja

Olen 63-vuotias järvenpääläinen, joka on innostunut Werkossa kaikesta siitä, mitä voimme oppia, oivaltaa ja saada aikaan yhdistämällä erilaisia kokemuksia ja osaamista. Rahastonhoitajana pyrin luotsaamaan yhdistystämme yhdessä muiden hallituksen jäsenten, Kokewa-hankkeemme työntekijöiden sekä jäsenten kanssa. Käytännössä huolehdin yhdistyksen taloudesta, esimerkiksi jäsenmaksujen lähettämisestä ja seurannasta. Vapaa-aikana nautin kahden pienen koiran kanssa metsässä samoilusta ja rauhallisesta uimisesta, myös avannossa! Harrastan kuorolaulua sekä harrastajateatterissa Kultsassa touhuamista.

Satu Seppä, hallituksen varajäsen

Olen Satu Seppä, paljasjalkainen järvenpääläinen. Mulla on kokemuksia mielenterveysongelmista ja alkoholismista ja niistä toipumisesta. Olen käynyt vertaisohjaaja- ja kokemusasiantuntijakoulutukset. Hallituksessa vastaan yhteistyösuhteista Mieli Maasta ry:n sekä Keski-Uudenmaan verne-vertaisneuvojien kanssa.

Mulla on kaksi tytärtä ja he asuvat jo omillaan. Nuorempi on lastenkodissa töissä ja nyt hän opiskelee sosionomiksi sekä tekee työkeikkoja Etevassa. Vanhempi tytär on eläkeläinen, ja hänellä on 7-vuotias poika.