Werkko ry:n hallitus 2022 esittäytyy:

Lisää hallituksen jäsenten esittelyitä luvassa lähiaikoina...

Puheenjohtaja Outi Hietala

Olen 61-vuotias järvenpääläinen, joka on innostunut Werkossa kaikesta siitä, mitä voimme yhdessä oppia, oivaltaa ja saada aikaan yhdistämällä erilaisia kokemuksia ja osaamista. Puheenjohtajana pyrin luotsaamaan yhdistystämme yhdessä muiden hallituksen jäsenten, Kokewa-hankkeemme työntekijöiden sekä jäsenten kanssa. Kohta kolmatta vuotta jatkunut koronapoikkeustila on tuottanut monia haasteita vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnalle sekä ihmisten kohtaamiselle ylipäänsä. Toivottavasti pääsemme vuonna 2022 taas toimimaan kasvokkain ja vahvistumaan toistemme hyvästä seurasta ja läsnäolosta.

Vapaa-aikana nautin kahden pienen koiran kanssa metsässä samoilusta ja rauhallisesta uimisesta, myös avannossa! Harrastan kuorolaulua sekä harrastajateatterissa Kultsassa touhuamista.

Varapuheenjohtaja Jaana Savolainen

Tervehdys Jaanalta Hyvinkäältä,

olen uusi hallituksen jäsen ja myös Werkon varapuheenjohtaja. Sydäntäni lähimpänä kokemusasiantuntijuudessa on ihmisten kohtaaminen ja yhteiskehittäminen. Olen kouluttanut uusia kokemusasiantuntijoita ja ohjannut ryhmiä sekä kohdannut ihmisiä kahden kesken. Vapaaehtoistyön lisäksi kohtaan ja autan ihmisiä myös pienen yritykseni kautta.

Polkuni on ollut kivinen, mutta samalla rikas. Olen pudonnut pimeyteen lukuisia kertoja henkisten ja fyysisten haasteiden edessä. Vuonna 2015 kosketin omaa pohjaani. Putosin syvään masennukseen ja ahdistukseen sekä fyysisiin ongelmiin. Silloin näin syvyydessä pienet valonpisarat ja sain apua. Sain levätä ja tulla kuulluksi, mitään minulta ei vaadittu. Sain kauneinta, mitä toiselle voi antaa; läsnäoloa ja hyväksyntää. Askel askeleelta olen oppinut arvostamaan ja kunnioittamaan itseäni vilpittömästi. Tämän saman kokemuksen itsensä löytämisestä haluan antaa myös kohtaamilleni ihmisille. Tällä tavoin jo lapsuudessani tunnistamani erityinen herkkyyteni on kääntynyt vahvuudeksi, auttamaan itseäni ja muita.

Tarvitsemme toisiamme ollaksemme ihmisiä itsellemme.

Hallituksen jäsen Satu Seppä

Olen Satu Seppä, paljasjalkainen järvenpääläinen. Mulla on kokemuksia mielenterveysongelmista ja alkoholismista ja niistä toipumisesta. Olen käynyt vertaisohjaaja- ja kokemusasiantuntijakoulutukset. Hallituksessa vastaan yhteistyösuhteista Mieli Maasta ry:n sekä Keski-Uudenmaan verne-vertaisneuvojien kanssa.

Mulla on kaksi tytärtä ja he asuvat jo omillaan. Nuorempi on lastenkodissa töissä ja nyt hän opiskelee sosionomiksi sekä tekee työkeikkoja Etevassa. Vanhempi tytär on eläkeläinen, ja hänellä on 7-vuotias poika.