Kokewan mentorointitapaamiset vuonna 2023

15.02.2023

Toimitko kokemus- tai vertaistehtävissä Keski-Uudellamaalla, tai haluaisitko sellaisiin suuntautua? Kokewa-hanke on järjestää syksyn 2022 ja kevään 2023 aikana kerran kuukaudessa mentorointitapaamisen, joissa hankkeen työntekijöiden Hannan ja Tuijan luotsaamana on mahdollista luottamuksellisessa ilmapiirissä keskustella kokemustoiminnan haasteista, omista kehitystarpeista, toiveista ja ideoista toisten kanssa vertaisina jakaen.

Mentorointitapaamiset vuonna 2023 tiistaisin (7.3., 28.3., 25.4, 23.5, 20.6) klo 14-16 Werkkolassa. Osoite Seutulantie 3-5 A, 2.krs. Järvenpää. Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Edellytämme toimintaan ennakkoilmoittautumista Hanna Koppelomäelle: sähköpostilla hanna.koppelomaki@kokewa.fi tai viestillä puh. 050 3662114.

Mentoroinnin perusajatuksena on, että kokeneemmat tukevat ja sparraavat vähemmän aikaa tehtävissä toimineita - mutta kysymys on aina kaikkien osallistujien oppimisesta. Pidempäänkin kokemus- tai vertaistehtävissä toimineet hyötyvät toisten kokemusten peilaamisesta, yhteisestä ongelmanratkonnasta, uuden ideoinnista jne. Tällaiseksi uuden oppimisen ja yhdessä kehittämisen areenaksi olemme mentorointitiistai-tapahtumia ajatelleet. 


Valitettavasti Werkkola ei ole esteetön vaan kulku tiloihin tapahtuu portaita pitkin. Werkkola sijaitsee toisessa kerroksessa vanhan mattotehtaan tiloissa. Werkkolan tiloista löytyy pieni keittiötila kahvin- sekä teenkeittimineen ja iso yhteinen tila, missä voi istua pöydän ääressä tai seinän vierustalla.

Tilasta löytyvät myös hanketyöntekijöiden toimistot ja ryhmätila, missä on sohva ja nojatuoleja. Tilaan tullessa löytyvät naulakot takeille ja kenkäteline kengille. Eteinen on iso ja sen yhteydestä löytyy kaksi wc:tä. 


Tervetuloa mukaan toimintaan! Käy tutustumassa myös Avoimiin oviin, jotka järjestetään torstaisin Werkkolassa.