Kokewan mentorointitiistait käynnistyvät – vastaa kyselyyn, kiitos!

12.10.2022

Toimitko kokemus- tai vertaistehtävissä Keski-Uudellamaalla, tai haluaisitko sellaisiin suuntautua?  Kokewa-hanke järjestää syksyn 2022 aikana kerran kuukaudessa mentorointitapaamisen, jossa hankkeen työntekijöiden Hannan ja Tuijan luotsaamana on mahdollista luottamuksellisessa ilmapiirissä keskustella kokemustoiminnan haasteista, omista kehitystarpeista, toiveista ja ideoista toisten kanssa vertaisina jakaen.

Mentoroinnin perusajatuksena on, että kokeneemmat tukevat ja sparraavat vähemmän aikaa tehtävissä toimineita - mutta kysymys on aina kaikkien osallistujien oppimisesta. Pidempäänkin kokemus- tai vertaistehtävissä toimineet hyötyvät toisten kokemusten peilaamisesta, yhteisestä ongelmanratkonnasta, uuden ideoinnista jne. Tällaiseksi uuden oppimisen ja yhdessä kehittämisen areenaksi olemme mentorointitiistai-tapahtumia ajatelleet. 

Nyt haluaisimme kuulla sinun näkemyksiäsi ja tarpeitasi mentorointiin liittyen. Vastaa siis kyselyyn täälläKyselyyn vastaaminen ei vie montaa minuuttia, eikä sinun edes tarvitse vastata kaikkiin kohtiin ellet halua. Pääasia että jätät yhteystietosi ja tiedon siitä, mihin tapaamisiin olisit näillä näkymin osallistumassa ja mitä toiveita sinulla on mentorointiin liittyen. Olemme sitten vastanneisiin erikseen yhteydessä sen mukaan, millaisia tarpeita kyselyssä nousee esiin.

Mentorointitiistait pidetään tiistaisin (yllätys, yllätys 😉) 21.10., 22.11. ja 20.12.2022 klo 14-16 Werkkolassa, Järvenpäässä, os. Seutulantie 3-5 A, 2.krs. Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Edellytämme ennakkoilmoittautumista - ja sen voit tehdä juurikin ylläolevaan kyselyyn vastaamalla.

Lisätietoja: Hanna Koppelomäki, hanna.koppelomaki@kokewa.fi, puh. 050 3662114