Hallituslaisten esittelyt

Oletko kiinnostunut Werkon jäsenyydestä tai hallitustyöstä? Ota yhteyttä: info@kuwerkko.fi


Werkko ry:n hallituksen jäsenet 2024

Varsinaiset jäsenet: Outi Hietala, Sari Ruuskanen, Jorma Väistö, Martti Kemppi,
Jouko Raunimaa, Sanna Kuosma, Tiina Mauno
Varajäsenet: Reetta Kyllönen, Kirsi Pakkanen, Satu Seppä

Tutustu hallituksen jäsenten esittelyihin

Yhdistyksen toimihenkilöt 2024
Sari Ruuskanen, puheenjohtaja, 041 575 4010, sari.werkkory@gmail.com
Tiina Mauno, varapuheenjohtaja
Sanna Kuosma, sihteeri
Outi Hietala, rahastonhoitaja ja jäsenvastaava
Jorma Väistö, olohuoneiden ja leirien vastaava
Kirsi Pakkanen, Järvenpään olohuoneen vastaava


Sari Ruuskanen, puheenjohtaja

Hei kaikille! Olen Sari, neljän lapsen äiti Järvenpäästä. Olen pitkään toiminut eri yhdistyksissä ja päädyin Werkkoon muutama vuosi sitten. Pari vuotta toimin ensin sihteerinä ja nyt toista vuotta puheenjohtajana. Werkon porukka on ottanut minut ihanasti vastaan ja on mukava tehdä aktiivisesti hommia asian parissa mikä on minulle tärkeä. Jokaisen kokemus on tärkeä ja ansaitsee tulla kuulluksi ja kertoja nähdyksi ihmisenä, diagnoosista riippumatta.

Olen päätynyt eläkkeelle mielenterveysongelmien takia 2020 alussa, mutta nykyään voin jo paremmin. Tällä hetkellä yhdistyshommien lisäksi opiskelen IT-alaa ja teen keikkaa kokemusasiantuntijana. Lisäksi aikaa vie perhe, koirani Sylvi sekä vapaaehtoistyöt. Erilaiset käsityöt on myös lähellä sydäntä; neulon, virkkaan ja ompelen aina kuin mahdollista.

041 575 4010, sari.werkkory@gmail.com 

Outi Hietala, jäsenvastaava ja rahastonhoitaja

Olen 63-vuotias järvenpääläinen, joka on innostunut Werkossa kaikesta siitä, mitä voimme oppia, oivaltaa ja saada aikaan yhdistämällä erilaisia kokemuksia ja osaamista. Rahastonhoitajana pyrin luotsaamaan yhdistystämme yhdessä muiden hallituksen jäsenten, Kokewa-hankkeemme työntekijöiden sekä jäsenten kanssa. Käytännössä huolehdin yhdistyksen taloudesta, esimerkiksi jäsenmaksujen lähettämisestä ja seurannasta. Vapaa-aikana nautin kahden pienen koiran kanssa metsässä samoilusta ja rauhallisesta uimisesta, myös avannossa! Harrastan kuorolaulua sekä harrastajateatterissa Kultsassa touhuamista.

Satu Seppä, hallituksen varajäsen

Olen Satu Seppä, paljasjalkainen järvenpääläinen. Mulla on kokemuksia mielenterveysongelmista ja alkoholismista sekä niistä toipumisesta. Olen käynyt vertaisohjaaja- ja kokemusasiantuntijakoulutukset. Hallituksessa vastaan yhteistyösuhteista Mieli Maasta ry:n sekä Keski-Uudenmaan verne-vertaisneuvojien kanssa.

Mulla on kaksi tytärtä ja he asuvat jo omillaan. Nuorempi on valmistunut sosionomiksi ja tekee töitä sotealalla. Vanhempi tytär on eläkeläinen ja hänellä on 10-vuotias poika.

Osallistuin viime vuonna ensimmäiseen Kettuluuta-koulutukseen. Koulutus oli erittäin hyvä. Koulutuksesta jäi erityisesti mieleen yhteistyö STOP Huumeille ry:n kanssa sekä ensiapukoulutus, jotka toivat uusia oppeja vertaispalveluohjaajaosaamiseeni. Viimeisimmäksi olen käynyt Werkko ry:n järjestämän VERTO-vertaisohjaajakoulutuksen, joka loppui tämän vuoden puolella.

Jokke Raunimaa, hallituksen jäsen

Olen Raunimaan Jokke, eläkkeellä oleva asentaja ja telojen laakeroija ja koulutettu kokemusasiantuntija. Olen käynyt Mielen Avain- hankkeen koulutuksen 2012-2013.

Olen ollut Werkon perustamisesta asti hallituksessa, väliin varajäsenenä, nyt taas uudelleen hallituksessa varsinaisena jäsenenä.

Olen ollut reilun kaksi vuosikymmentä päihteettä.

Teen päihdetyön kokemusasiantuntijan tehtäviä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella, Keravan kaupungin terveyskeskuksessa sekä toimin myös satunnaisesti HUSsilla ja KeuSotella kokemusasiantuntijana. Olen KoKoA ry:n aluevastaavana ollut useamman vuoden ja Järvenpään A-killan varapuheenjohtaja.

Lisää esittelyitä tulossa verkkosivuille.