Tarve keittiöavulle olohuoneilla

Haluaisitko tehdä pienellä panoksella vapaaehtoistyötä Werkon olohuoneella sunnuntaisin klo 12-16 Järvenpäässä? Etsimme vapaaehtoisia keittiöapulaisia Järvenpään olohuoneelle auttamaan sunnuntaisin tarjoiluissa. Hommaa voi myös tulla alkuun kokeilemaan!

Voit valita oman kiinnostuksen ja oman elämäntilanteesi mukaan ajankohdat, jolloin pääset auttamaan. Työskentely voi olla myös kertaluontoista. Pienikin panos riittää. Esimerkkejä siitä, millaisia tehtäviä keittiöapulaisen toimiin liittyy:

  • Tarjoilujen esille asettelu, 
  • Tarjoilujen ja astioiden täydentäminen tarjoilupöytään,
  • Loppusiivouksessa avustaminen (tilassa on tiskikone)

Jos olet työkyvyttömyyseläkkeellä tai kuntoutustuella (et ole työelämässä) niin sinun on mahdollista saada kannustusrahaa korvaukseksi työpanoksestasi (max. 12 € / kerta verottomana). 

Lisätietoja tästä tehtävästä ja ilmoittautuminen: kirsi.pakkanen75@gmail.com 


Hyvinkään olohuone 

Torstaisin klo 12-16

Kapulantie 2, 05880 Hyvinkää 

Yhteisötalo Onnin tiloissa

Tauko:

Järvenpää olohuone 

Sunnuntaisin klo 12-16 

Emalitehtaankatu 2, 04410 Järvenpää

Nuorisotila Temalin tiloissa, 2. kerros (tilassa hissi).

Tauko:

Lisätietoja olohuonetoiminnasta antavat

Olohuonevastaavat:

sekä

  • Kokewan hankekoordinaattori Hanna Koppelomäki: puh. 050 366 2114, s-posti. hanna.koppelomaki@kokewa.fi

Werkon olohuoneet

Kaikille avoimia, päihteettömiä turvallisia sekä helposti lähestyttäviä kohtaamispaikkoja.

Paikkoja, joissa voidaan tutustua, olla yhdessä ja juoda kahvia makean kera.

Olohuoneet on tarkoitettu: kaikille yli 18-vuotiaille, elämäntilanteeseen tai taustaan katsomatta. Ihmisille, jotka haluavat saada mielekästä tekemistä viikonloppuihin ja viikoille. Ihmisille, jotka kaipaavat keskusteluseuraa tai haluavat vain olla muiden ihmisten seurassa.

Toiminta perustuu kävijöiden panokseen, eli kaikki pääsevät yhdessäolon lomassa tekemään pienempiä ja vähän isompia vapaaehtoistehtäviä oman kiinnostuksen, kykyjen sekä valmiuksiensa pohjalta. Kysy vapaaehtoisista tehtävistä olohuoneiden vastaavilta.

Mäntsälän olohuone on tauolla kesän 2022 jälkeen - jos kaipaat toimintaa Mäntsälään, ja tiedät vapaaehtoisia, jotka voisivat toteuttaa toimintaan tuellamme, niin ole yhteydessä Jorma Väistöön.

Nurmijärven olohuone on tauolla vuoden 2023 jälkeen - jos kaipaat toimintaa Nurmijärvelle, ja tiedät vapaaehtoisia, jotka voisivat toteuttaa toimintaan tuellamme, niin ole yhteydessä Jorma Väistöön. Toimintaa on toteutettu Louhelan Olkkarin Kirppiksen tiloissa.