Werkko ry järjestää toimintaa Werkkolassa Järvenpäässä sekä muualla Keski-Uudenmaan alueella

Seutulantie 3-5 A, 2krs, 04410 Järvenpää

Valitettavasti Werkkola ei ole esteetön vaan kulku tiloihin tapahtuu portaita pitkin. Werkkola sijaitsee toisessa kerroksessa vanhan mattotehtaan tiloissa (talo ulkoapäin kuvassa). Werkkolan tiloista löytyy pieni keittiötila kahvin- sekä teenkeittimineen ja iso yhteinen tila, missä voi istua pöydän ääressä tai seinän vierustalla.

Tilasta löytyvät myös hanketyöntekijöiden toimistot ja ryhmätila, missä on sohva ja nojatuoleja. Näiden tilojen lisäksi vertaispalveluohjaajille on oma rauhallinen tila, missä voi täyttää lomakkeita. Werkkolaan tullessa löytyvät naulakot takeille ja kenkäteline kengille. Eteinen on iso ja sen yhteydestä löytyy kaksi wc:tä.

Tullessasi Werkkolaan alaovi on lukossa. Soita ovessa näkyvään numeroon niin tulemme avaamaan oven. Werkkolaan voit tulla autolla, jolloin muista pyytää työntekijältä parkkilappu autosi tuulilasiin laitettavaksi. Parkkipaikat ovat Mattotehtaan oikealla puolella aidan vieressä, jos katsot rakennusta Seutulantieltä päin.

Tutustu Werkkolaan ylläolevien kuvien kautta. Kuvat ovat diaesityksenä eli klikkaa seuraavaan kuvaan, tai takaisin, nuolesta. (Kuvat: Ursula Arsiola)


Werkkolassa tapahtuu