AJANKOHTAISTA

Tältä sivulta voit seurata Werkko ry:n ajankohtaisia tapahtumia!

Klikkaa otsikkoa, niin saat tarkempaa tietoa tapahtumasta.
 

Tervetuloa sunnuntaisin kaikille avoimeen päihteettömään olohuoneeseen klo 12-17 välillä TEMALin nuorisotilaan Järvenpäähän, Emalitehtaankatu 2, 2krs. tapaamaan muita ihmisiä, juttelemaan, kahvittelemaan ja toimimaankin yhdessä selvin päin. Käytössä on mm. biljardi-peli ja mahdollisuus tehdä käsitöitä. Werkko-sunnuntai on Keski-Uudenmaan vertais-...

Werkko ry jätti kesällä 2018 hankehakemuksen STEAlle (sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus, STM) KOKEVA - alustoja kokemusasiantuntemuksen, vertaistoiminnan ja sote- osaamisen yhdistämiselle Keski-Uudellamaalla (2019-2021) hankkeelle.

Selvästi & hyvillä mielin Järvenpäässä - Maailman mielenterveyspäivä 10.10.2018 Järvenpään Prismassa
- TULKAA PISTÄYTYMÄÄN!

Tällä kurssilla saat perustiedot ja -valmiudet ryhmien ohjaamiseen. Osallistua voivat niin kokemus- ja vertaispohjalta kuin ammattilaisina ryhmiä ohjaamaan aikovat tai ohjaamisesta jo kokemusta omaavat.

Hallituksen kokouksessa päätimme tulevista tapahtumista ja koulutuksista joita jäsenemme ovat toivoneet ja niitä saimme kalenteriin hienosti!

KOKEVA - alustoja kokemusasiantuntemuksen, vertaistoiminnan ja sote-
osaamisen yhdistämiselle Keski-Uudellamaalla (2019-2021)

NYT SE ALKOI!

27.05.2018

Katsokaa! Ihana ilma! Kuinka onkaan mahtava aloitus Aikuisten päihteettömälle OLOHUONEELLE ja Werkon jäsenten tapaamiselle!