AJANKOHTAISTA

Seuraa ajankohtaisia asioitamme sekä toiminnan mahdollisia peruuntumisia sosiaalisen median kanavistamme: Facebook & Instagram WERKKO RY:N AJANKOHTAISET ASIAT

Kokemusiltamat on Taiteen Sulattamon ja Werkko ry:n kanssa järjestetyn kokemusasiantuntijakoulutuksen päätöstapahtuma elokuun lopussa Järvenpäässä. Ilmoittaudu mukaan kuuntelemaan kokemustarinoita.

Werkon heinäkuun toiminta keskittyy pääsääntöisesti Werkkolan Avoimiin oviin keskiviikoille klo 14-16. Uutena toimintana on käynti A-killan viljelyspalstalla Järvenpäässä.

Werkon työntekijät Laura, Krista ja Elias tavattavissa A-killan viljelypalstalla Järvenpäässä torstaina 4.7.2024 klo 10-12 (säävarauksella eli ei toteudu, jos on ukkosta ja rankkasade. Pieni kesäsade ei haittaa).

Moi, olen järvenpääläinen Krista Kukk. Aloitin hanketyöntekijänä Werkossa kesäkuussa. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja YAMK, terveyden edistäminen -opinnoista valmistuin vuonna 2022. Olen myös koulutettu kokemusasiantuntija.

Werkkolan Avoimet ovet keskiviikkoisin klo 14-16. Werkkolan Avoimet ovet ovat avoin kohtaamispaikka kaikille, jotka kaipaavat seuraa tai lämmintä juomaa sekä haluavat tutustua toimintaamme. Toiminta on päihteetöntä.

Werkko ry järjestää perinteisen kesäleirin elokuussa. Leirille ovat tervetulleita niin Werkon jäsenistö, olohuonetoiminnassa mukana olevat kuin yhteistyötahomme ja muut mukaan haluavat. Lue lisää ja ilmoittaudu 5.7.2024 mennessä!

Werkko ry:n Kettuluuta-vertaispalveluohjaushankkeessa on aloittanut työskentelyn toukokuussa Elias Salminen. Hän on mukana Kettuluuta-koulutuksessa tukemassa kouluttautuvia henkilöitä muun muassa Kettuluuta-päivystyksissä ja -muussa toiminnassa. Näin Elias kertoo itsestään:

Nyt on aika juhlia alkanutta KESÄÄ! 🌻 Tavataan Werkon aktiivin Martin luona Juhannusaattona perjantaina 21.6.2024 klo 14-18.