Toiminta

Werkko ry järjestää toimintaa kokemus- ja vertaistoimijoille, kokijoille ja sidosryhmille. Lue lisätietoja kuvan jälkeen. 

Järjestämme viikoittaisia kohtaamispaikkoja Hyvinkäällä ja Järvenpäässä olohuoneiden muodossa sekä Avointen ovien muodossa Werkkolassa, Järvenpäässä. 

  • Kohtaamispaikkoja on järjestetty myös muualla Keski-Uudellamaalla (Nurmijärvi ja Mäntsälä) ja järjestetään mielellään jatkossakin, kun toiminnassa on vapaaehtoisia, jotka pystyvät toteuttamaan toimintaa kanssamme. Kiinnostaisiko sinua Werkon jäsenyys ja kohtaamispaikan järjestäminen omalle paikkakunnallesi Keski-Uudellemaalle? Ole meihin yhteydessä.

Järjestämme myös itsenäisesti ja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa koulutuksia kokemusasiantuntijoille, vertaistoimijoille ja ryhmänohjaajille sekä kohdennettuja työpajoja esimerkiksi CV-työpaja kokemus-CV:n tekemiseen. Tuemme kokemusasiantuntijoita ja vertaistoimijoita Keski-Uudellamaalla muun muassa tarjoamalla kuukausittaista vertaismentorointia.

Järjestämme vertaisryhmiä mielenterveyteen, neurokirjoon, yksinäisyyteen ja päihdesairauksiin liittyen. Pyrimme laajentamaan verkostoamme ja toimintamme sisältöjä, jotta voimme järjestää monipuolisemmin vertaistukea Keski-Uudellamaalla.

Välitämme tietoa kokemustoimijoista ja -toiminnasta verkostoissa, joissa toimimme, joten jos haluat toimia kokemusasiantuntijana asiakasraadeissa, kehitystyössä tai kertoa omaa kokemustarinaasi? Järvenpää. Haluatko kokemusasiantuntijan mukaan kehittämään toimintaasi tai kertomaan kokemustarinaansa? nOta meihin yhteyttä tai tule tutustumaan toimintaamme Avoimien ovien kautta keskiviikkoisin klo 14-16, Seutulantie 3-5 A, 2 krs. 04410

Olemme toteuttaneet yhdistyksen alla erilaisia hankkeita, joista viimeisin on Kokewa-hanke 2020-2023. Sen avulla olemme pystyneet kehittämään toimintaamme ja laajentamaan yhteistyöverkostojamme. Kokewa-hankkeen viimeisenä vuonna aloitimme yhteistyön Kettuluuta-koulutuksen osalta ja pääsemme toivottavasti jatkamaan sitä Kettuluuta-hankkeen avulla seuraavan kolmen vuoden ajan.

Järjestämme Kettuluuta-vertaispalveluohjaajakoulutusta yhteistyössä Keusoten ja STOP Huumeille ry:n kanssa Järvenpäässä. Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2024.