Werkkolan Avoimet ovet

Werkkolan Avoimet ovet ovat keskiviikkoisin klo 14-16, Järvenpäässä. Avoimet ovet ovat auki myös heinäkuussa 2024. 

Avoimet ovet ovat avoin kohtaamispaikka kaikille toipujille, kokemus- ja vertaistoimijoille, järjestöjen edustajille, päättäjille, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä opiskelijoille. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme, viettämään aikaa Werkkolaan ja vuorovaikuttamaan tuttujen sekä uusien ihmisten kanssa.

Osoite: Seutulantie 3-5, 04410 Järvenpää

Voit pistäytyä Werkkolaan ohikulkiessasi kahville tai jäädä pidemmäksi aikaa oleilemaan, juttelemaan sekä istuskelemaan kanssamme. Pääset halutessasi vaihtamaan ajatuksia ja kuulemaan Werkon toiminnasta. Annamme mielellämme lisätietoja siitä, miten toimintaan pääsee mukaan. Paikalla on usein Werkon toiminnan aktiiveja sekä vertais- ja kokemustoimijoita.

Avoimien ovien aikaan paikalla on aina joku ja useimmiten kaikki Werkon työntekijät, mutta jos haluat varmistaa paikallaolomme, voit myös tekstata tai pirauttaa Ursulalle (050 366 4332), Hannalle (050 366 2114) ), Lauralle (044 491 8266), Eliakselle (044 901 4741) tai Kristalle (044 901 3020). Tullessasi Werkkolaan soita ala-ovella näkyvään numeroon niin tulemme aukaisemaan oven.

Katso työntekijöiden loma-ajat täältä.

Werkkola tilana

Valitettavasti Werkkola ei ole esteetön vaan kulku tiloihin tapahtuu portaita pitkin. Werkkola sijaitsee toisessa kerroksessa vanhan mattotehtaan tiloissa (talo ulkoapäin kuvassa). Werkkolan tiloista löytyy pieni keittiötila kahvin- sekä teenkeittimineen ja iso yhteinen tila, missä voi istua pöydän ääressä tai seinän vierustalla.

Tilasta löytyvät myös hanketyöntekijöiden toimistot ja ryhmätila, missä on sohva ja nojatuoleja. Tilaan tullessa löytyvät naulakot takeille ja kenkäteline kengille. Eteinen on iso ja sen yhteydestä löytyy kaksi wc:tä.

Tutustu Werkkolaan kuvien kautta, jotka löydät sivun alalaidasta. Kuvat ovat diaesityksenä eli klikkaa seuraavaan kuvaan, tai takaisin, nuolesta. (Kuvat: Ursula Arsiola)

Nähdään keskiviikkoisin!