JÄSENEKSI

Oletko kiinnostunut vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnasta? Oletko sote-ammattilainen tai alan opiskelija, vertainen tai kokemusasiantuntija? Tule jäseneksi!

Jäsenmaksu on 20 € / vuosi
Jäsenmaksuun sisältyy Werkon vapaaehtoisten tapaturmavakuutus, joka on voimassa sovituissa yhdistyksen vapaaehtoistehtävissä. Jäsenenä osallistut ilmaiseksi yhdistyksen toimintaan, saat tietoa välitettävistä vertais- ja kokemusasiantuntijatehtävistä, voit tuoda omaa kokemusosaamistasi esille ja pääset halutessasi Werkon jäsenten Facebook-ryhmään, jossa jaetaan tietoa kokemus- ja vertaistoiminnasta Keski-Uudellamaalla sekä voi käydä keskustelua muiden kokemusasiantuntijoiden ja vertaisten kanssa..

Yhteistoimintajäsenten jäsenmaksu on 50 €/vuosi

Liittymislomakkeen ja jäsenmaksutiedot saat paluupostina lähettämällä sähköpostin otsikoin JÄSENHAKEMUS osoitteeseen info@kuwerkko.fi

Jäsenyydelle ei ole muita ehtoja kuin se että hyväksyt voimassaolevat säännöt.

Voit myös liittyä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 50 € , jäsenmaksu tiedot saat paluupostina lähettämällä sähköpostin otsikoin KANNATUSJÄSENEKSI osoitteeseen info@kuwerkko.fi


Voit hakeutua jäseneksi myös alla olevalla lomakkeella, palautettuasi lomakkeen saat jäsenmaksun maksuohjeet sekä linkin, jota kautta pääsee liittymään Facebook ryhmään, joka on tarkoitettu Werkko ry:n jäsenille.