Kouluttaudu Kettuluudaksi

Seuraava Kettuluuta-vertaispalveluohjaajakoulutus alkaa Järvenpäässä 3.9.2024. Hae mukaan!

Kettuluuta on koulutettu vertaispalveluohjaaja, joka opastaa ja neuvoo ihmisiä löytämään oikeat palvelut ja täyttämään hakemuksia. Kettuluuta voi myös olla mukana tapaamisella. Valmistuttuaan Kettuluuta-vertaispalveluohjaajat toimivat vapaaehtoisina Keusoten hyvinvointialueen palveluissa omien mahdollisuuksien mukaan.


Vertaispalveluohjaajana opit: 


Koulutukseen kuuluu vertaispalveluohjaajana toimimisen harjoittelua Keusoten eri toimipisteillä. Harjoittelua toteutetaan Kettuluuta-päivystäjänä kokeneemman vertaispalveluohjaajan kanssa tai Kettuluuta-hankkeen työntekijän kanssa.

Kettuluuta-päivystykseen kuuluu myös puhelin- ja sähköpostipäivystys, josta huolehtii Kettuluuta-hankkeen työntekijät. Yhteydenottokanavien kautta voi tulla erilaisiin tuen tarpeisiin pyyntöjä, joihin Kettuluudat vastaavat päivystysaikana tai muuhun sovittuun aikaan.

Koetko, että Kettuluuta-vertaispalveluohjauksesta voisi olla sinulle hyötyä? Ota yhteyttä 044 9018906 tai kettuluuta@gmail.com. Saat yhteyden päivystävään kettuluuta-hanketyöntekijään, jonka kanssa voit selvittää sopisiko kettuluudan tuki sinulle. Vastaamme yhteydenottoosi viimeistään seuraavana arkipäivänä.


Koulutuksesta

  • Koulutus järjestetään joka viikko tiistaisin ja torstaisin noin klo 11–15. Koulutuspaikkana toimii pääosin Werkkola, Seutulantie 3-5 A 04410 Järvenpää. 
  • Koulutus kestää syyskuun alusta joulukuun puoleen väliin.
  • Koulutukseen valitaan noin 10 osallistujaa hakemuksen ja haastattelun perusteella.
  • Koulutus on maksuton, ja voit hakeutua siihen, jos sinulla on omakohtaista kokemusta palveluiden käytöstä ja halua jakaa hankittua osaamista vapaaehtoisena vertaispalveluohjaajana Keski-Uudellamaalla.

Lisätietoja koulutuksesta ja Kettuluuta-toiminnasta antaa hankepäällikkö
Hanna Koppelomäki: hanna.koppelomaki@werkkory.fi / 050 366 2114

Kettuluuta-hanketyöntekijät: