Avoin keskustelutilaisuus Werkkolassa kesäkuussa

31.05.2024

Järjestämme avoimen keskustelutilaisuuden tiistaina 11.6.2024 klo 17-19 Werkon aktiiveille ja kävijöille siitä, millaiset asiat vaikuttavat jokaisen yksilölliseen turvallisuuden tunteeseen esimerkiksi Werkkolan tiloissa, tapahtumissa, ryhmissä ja muissa toiminnoissa.

MIKÄ: Werkon avoin keskustelutilaisuus

MISSÄ: Werkkola, Seutulantie 3–5 A 04410

MILLOIN: TI 11.6.2024  KLO 17–19

MIKSI: Keskustelun tarkoituksena on kuulla ihmisiä ja keskustella yksilölliseen turvallisuuden tunteeseen vaikuttavista tekijöistä.

Keskustelun on tarkoitus olla jokaisen yksilön näkemystä ja kokemusta kunnioittavaa. Tarkoitus ei ole päätyä yhteiseen ajatukseen aiheesta vaan jokainen saa tuoda oman kokemuksensa esille. Keskustelun on tarkoitus olla luottamuksellista.

Olemme saaneet yhteistyökumppaneilta pyynnön, että teemme kirjalliset turvallisemman tilan periaatteet, joita toiminnassamme noudatamme. Nykyään useilla järjestöillä ja toimijoilla on auki kirjoitetut turvallisemman tilan periaatteet, joita toiminnassa noudatetaan.

Haluamme luoda Werkon omat turvallisemman tilan periaatteet siten, että niiden luomisessa on kuultu mahdollisemman monia Werkon toiminnassa mukana olevia ihmisiä. Tämän avoimen keskustelutilaisuuden tarkoitus on lähteä käymään tätä keskustelua yhdessä. Järjestämme elokuussa toisen tilaisuuden, jossa työstämme konkreettisesti turvallisemman tilan periaatteita työpajassa eli nyt kesäkuussa ei ole tarkoitus saada aikaan mitään ylös kirjoitettua ohjeistusta.