CV-työpaja kokemus- ja vertaistoimijoille huhtikuussa 2024

09.01.2024

Seuraava kokemus-CV-työpaja järjestetään torstaina 4.4.2024 klo 16-18 Werkkolassa. Työpaja on maksuton ja ensisijaisesti tarkoitettu kokemus- ja vertaistoimijoille, jotka eivät ole aiemmin olleet kyseisessä työpajassa. Werkkolan osoite: Seutulantie 3-5 A, 04410 Järvenpää

Mukaan tarvitset oman tietokoneen, jolla työskennellä. Sinulla on hyvä olla perusosaaminen tietotekniikasta tietokoneen käytön suhteen sekä sähköpostiosoite. Työpajaa varten on myös hyödyllistä ottaa mukaan tiedot koulutuksista ja työkokemuksesta, jotka liittyvät vapaaehtois-, kokemusasiantuntija-, vertais- ja tukihenkilötyöhön.

Työpajassa esitellään muutama erilainen kokemus-CV ja henkilön LinkedIn-profiili, joka tuo kokemusosaamistaan esille kyseisessä työelämän sosiaalisessa median kanavassa. CV:n sisältöä voi myös käyttää LinkedIn-profiilin luomiseen soveltaen.

Canvan käyttäminen työpajassa

Tuleva työpaja keskittyy CV:n työstämiseen Canvalla. Työpajaa varten sinulla on hyvä olla perusosaaminen tietotekniikasta, jotta voit käyttää Canvaa. Tarvitset myös sähköpostiosoitteen, jolla kirjaudut Canvaan. Canva on maksuton verkkosivu, jonka avulla voi luoda erilaisia dokumentteja. Muun muassa uutiskirjeemme on tehty Canvalla. Niitä pääset lukemaan täältä.

Valokuvaus

CV-työpajaan osallistuessasi sinun on mahdollista varata aika valokuvaukselle ennen työpajaa. Sään salliessa henkilökuva otetaan ulkona.
 

Ilmoittautuminen

CV-työpajaan voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostin otsikolla "CV-TYÖPAJA" osoitteeseen: ursula.arsiola@werkkory.fi Ilmoita samalla oletko kiinnostunut ennen työpajaa järjestettävästä kuvausajasta, joka on noin 30 min.

CV-työpajaan osallistuessasi sinun on mahdollista varata aika valokuvaukselle ennen työpajaa. Sään salliessa henkilökuva otetaan ulkona. Valokuvausajat ovat alustavasti klo 13-15 välillä. Mikäli on tarvetta useammalle ajalle niin ne järjestetään ilmoittautumisen mukaan.

Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittaudu pian.


Aiemmat työpajat

Olemme järjestäneet vuosittain CV-työpajoja kokemusasiantuntijoille ja vertaistoimijoille Werkkolassa. Vuonna 2023 järjestimme keväällä yhden yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa ja toisen alkusyksystä Werkon kokemuskehittäjien toimesta.

Laurean yhteistyöstä saimme mahtavat pohjat oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistamiseen, joita olemme käyttäneet CV-työpajoissa tukena CV:n sisällön suunnittelemisessa. 

Syksyn 2023 työpajasarjassa meillä oli mukana ammattilaisvalokuvaaja, jonka kanssa sai ottaa maksutta kuvan omaan CV:hen.