Elävä kirjasto -koulutus sunnuntaina 4.12.2022 klo 14–16.00

09.11.2022

ELÄVÄ KIRJASTO -KOULUTUS sunnuntaina 4.12.2022 klo 14-16.00. Werkko ry tarjoaa jäsenilleen ja yhteistyökumppaneilleen koulutuksen, jossa saa tietoa sekä valmiuksia toimia "elävässä kirjastossa". Elävä kirjasto on menetelmä, jolla edistetään erilaisten ihmisten kohtaamista ja vuoropuhelua sekä hälvennetään ennakkoluuloja. Elävä kirja on ihminen, joka on valmis kertomaan "lukijoilleen" heille mahdollisesti vieraammistakin kokemuksistaan ja vastaamaan heidän kysymyksiinsä. Kirjaa lainaavia lukijoita voi olla yksi tai muutama. Jokainen kirja päättää itse, mitä ja miten paljon hän haluaa kertoa heille itsestään.

Saat lisätietoa Elävästä kirjastosta ja koulutuksesta Werkko ry:n päihteettömässä Olkkarissa Järvenpään kaupungin nuorisotilassa sunnuntaina 27.11. klo 14-14.30 (Emalitehtaankatu 2, käynti Pajalantien puolelta, 2 krs).

Elävä kirja -perehdytyskoulutus järjestetään sunnuntaina 4.12. klo 14-16 myös Werkko-Olkkarissa, jossa viikkoa myöhemmin 11.12. on Werkon järjestämä Voimia ja iloa tarinoista -tapahtuma. Se on osa syksyn aikana Järvenpään kaupungin tuella järjestettävää Valoa Jäkessä -tapahtumasarjaa. Tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus kahvittelun ja vapaamuotoisen yhdessäolon lisäksi päästä lukemaan eläviä kirjoja. Tapahtumassa pääsee myös seuraamaan Ex Tempore -ryhmän tarinateatteriesitystä. Koulutuksen osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan & toimimaan siellä elävinä kirjoina. Koulutukseen osallistuminen ei kuitenkaan velvoita mihinkään, eli siihen voi osallistua alustavan tai yleisemmän kiinnostuksen pohjalta.

Elävä kirjasto -kouluttajana toimii draamakouluttaja Tapio Salonen Werkosta. Häneltä voi kysyä lisätietoa Elävästä kirjastosta & koulutuksesta ja hän myös opastaa eläviä kirjoja 11.12. tapahtumassa. Ilmoittautuminen koulutukseen sähköpostilla info@kuwerkko.fi tai tekstiviestillä Tapiolle (041 5454460) 30.11. mennessä. Kerro viestissä nimesi ja puhelinnumerosi.

Keski-Uudenmaan vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnan tuki Werkko ry