Haemme HANKETYÖNTEKIJÄÄ Kettuluuta-vertaispalveluohjaushankkeeseen

02.04.2024

Keski-Uudenmaan vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnan tuki Werkko ry hakee 1-2 HANKETYÖNTEKIJÄÄ Kettuluuta-vertaispalveluohjaushankkeeseen.

Kettuluuta-hankkeessa (Stea 2024–26) kehitetään vapaaehtoista vertaispalveluohjaustoimintaa Keusoten alueella. Tähän kuuluu kahdesti vuodessa järjestettävä koulutuskokonaisuus, jonka osallistujat perehtyvät keskeisimpiin sosiaalipalveluihin ja vapaaehtoisen palveluohjauksen periaatteisiin. Valmistuttuaan he tekevät vapaaehtoistyötä vertaispalveluohjaajina omien voimavarojensa mukaan.

Lue lisää: https://www.kuwerkko.fi/kettuluuta/

Hanketyöntekijän tehtäviin kuuluu muun muassa kettuluuta-koulutettavien tukeminen koulutuksen ja erityisesti siihen kuuluvan harjoittelun aikana, kettuluuta-päivystysten organisointi sekä koulutuksen käytännön järjestelyihin osallistuminen. Hakijoista riippuen tehtävään voidaan palkata joko yksi kokoaikainen tai kaksi osa-aikaista työntekijää, ja työtehtävät voivat pitää sisällään myös muuta Werkko ry:n vapaaehtoistoiminnan kehittämistä.

Toivomme sinulta:

  • Sote-palvelukentän, järjestötoiminnan ja vapaaehtoistyön tuntemusta.
  • Kokemuksen kautta hankittua taitoa toimia palvelujen ja virastoasioinnin viidakossa sekä kiinnostusta vapaaehtoisen vertaispalveluohjauksen kehittämiseen.
  • Kokemusta ja ymmärrystä kokemusasiantuntija- ja vertaistoiminnasta.
  • Kykyä tulla toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Tarvittaessa pystyt työskentelemään myös itsenäisesti ja itseohjautuvasti.
  • Arvostamme myös kokemusta ryhmien, koulutusten ym. järjestämisestä ja hanketyöstä. Monenlaisesta osaamisesta voi olla hyötyä tässä työssä, joten kerro mieluusti muistakin taidoistasi hakemuksessa. 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia työtehtäviä, joiden sisältöön pääset myös itse vaikuttamaan. Tarkempi työnkuva sovitaan yhdessä tehtävään valittavan/valittavien kanssa.
  • Pienen, rennon ja reilun työyhteisön, jossa työtehtävät pyritään sovittamaan jokaisen jaksaminen, toiveet ja vahvuudet huomioiden. Neuromoninaisena työyhteisönä pyrimme huomioimaan moninaisuutta erityisjärjestelyin mahdollisuuksien mukaan.
  • Mahdollisuuden etä- ja lähityön yhdistämiseen. Lähityöpiste sijaitsee Järvenpään keskustassa (valitettavasti tämänhetkinen toimipaikka ei ole esteetön!). Sovimme työajat joustavasti kanssasi koulutus- ja päivystysaikataulut huomioiden. Tehtävään voi toisinaan kuulua ilta- ja viikonlopputöitä.
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi muun muassa Werkko ry:n tai sen yhteistyökumppaneitten koulutuksiin osallistumalla. Hankkeen verkostomainen työote ja yhteiskehittäminen alueen eri toimijoiden kanssa tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia uuden oppimiseen ja omien verkostojen laajentamiseen.
  • Kulttuuri- ja liikuntaedun.

Työ alkaa toukokuussa tai sopimuksen mukaan ja kestää hankkeen päättymiseen 31.12.2026 saakka. Kuuden kuukauden koeaika. Palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta; 100 % työajalla palkka on noin 2 500 €/kk. Kerro hakiessasi, jos olet oikeutettu palkkatukeen (se voi mahdollistaa laajemman tehtävänkuvan).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus kirjallisena tai videona ja CV viimeistään 21.4.2024 sähköpostitse osoitteeseen hanna.koppelomaki@werkkory.fi  

Haastattelut pidetään viikolla 17. Tiukahkon aikataulun takia kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian, sillä voimme haastatella hakijoita jo hakuaikana.

Haluatko kuulla lisää? Soitellaan tai laita viestiä: hankepäällikkö Hanna Koppelomäki, hanna.koppelomaki@werkkory.fi, puh. 050 366 2114 (yhteydenotot puhelimitse: 5.4. klo 10–12, 11.4. klo 13–15, 18.4. klo 13–15)