Werkon kesäleiri elokuussa Hyvinkäällä

21.06.2023

Kaitaniemen kesäleiri järjestetään elokuussa 2023 Kaitaniemen leirikeskuksessa Hyvinkäällä. Laita ylös kalenteriin päivämäärät 15.8.-19.8.2023 ja valmistaudu Werkko ry:n järjestämiin yhteisiin kesäpäiviin. Leirille ilmoittautuminen päättyy 31.7.2023. 

Leirillä on tuttuun tapaan yhdessä olemista ja leirin teemaan liittyviä ryhmäkeskusteluja. 

Uiminen ja saunominen on mahdollista joka päivä. Kaitaniemi sijaitsee aivan järven rannalla, jonne voi pulahtaa suoraan puulämmitteisestä saunasta. 

Leirillä järjestetään yhteiset ruokailut.

  • Aika: 15. - 19.8.2023
  • Paikka: Kaitalantie 32 05950 HYVINKÄÄ
  • Leirin hinta: 20 € (Werkko ry:n jäsenet) ja 30 € (muut)
  • Yksittäisen päivän hinta: 5 €

ILMOITTAUTUMISLINKKI: https://forms.gle/CnFo4VcCAx9ZEQe59 

Olet lämpimästi tervetullut leirille viettämään yhteistä aikaa luonnossa ja kohtaamaan erilaisia ihmisiä samojen asioiden äärellä. Leirille voi tulla myös vain päiväksi tai kahdeksi, ihan miten itselle sopii. Aikaa vietetään yhdessä keskustellen erilaisista teemoista ja ulkoillaan.

Alueella on viisi neljän hengen mökkiä ja kahdessa isommassa talossa yhteismajoitusta (ota omat lakanat, tyynyliinat, peitto ja tyyny), mahdollisuus telttailuun omalla teltalla, kaksi saunaa, uintimahdollisuus (ota oma pyyhe), kota ja grillipaikka sekä yhteisruokailutila. Mukaan mahtuu 20 henkilöä, joten ilmoittaudu pian.

Leirille ilmoittautuminen päättyy 31.7.2023 tai, kun osallistujapaikat tulevat täyteen.

Ilmoittaudu täyttämällä lomake (https://forms.gle/CnFo4VcCAx9ZEQe59) tai ilmoittamalla Sarille tekstiviestillä numeroon 041 575 4010 tai sähköpostiin sari.werkkory@gmail.com: etu- ja sukunimesi, puhelinnumerosi, sähköposti- ja kotiosoitteesi sekä allergiat. Leirin lasku lähetetään 1.8.2023 ja se tulee olla maksettuna 11.8.2023 mennessä, jotta ilmoittautuminen vahvistetaan.

Jos tulet leirille vain päiväksi tai kahdeksi, päivämaksu on 5 €. Päivämaksun voi maksaa joko etukäteen Werkon tilille (FI94 5092 0920 3826 01) tai käteisellä leirillä. Merkitse päivämaksun viestikenttään myös osallistumispäivä/t, niin osaamme varata muonaa riittävästi myös sinulle. Ilmoita maksun viestikenttään ylläolevat ilmoittautumistiedot.

Ilmoitathan ajoissa leirivastaava Jorelle (yhteystiedot alla), mikäli tarvitset kyytiä esim. Hyvinkään asemalta leiripaikalle.

Mikäli haluat ottaa lemmikkisi mukaan sekin onnistuu, mutta varaudu pieniin rajauksiin lemmikkien kanssa. Pyrimme huomioimaan tämän niin, että lemmikeistä ei olisi liiaksi haittaa esim. allergioista kärsiville. HUOM! Lemmikit tulee pitää kiinni leirialueella. Lemmikkejä ei tule tuoda yleisiin tiloihin.

Julkaisemme lisätietoja leiristä ja sen sisällöstä kesän aikana päivittämällä tätä blogikirjoitusta. Voit seurata päivityksiä myös sosiaalisen median kanavista:  https://www.facebook.com/Werkkory/ tai https://www.instagram.com/kokewahanke/ 

Lisätietoja leiristä:
Jorma Väistö, Werkko ry:n tapahtuma/leirivastaava
vaistojorma87@gmail.com / puhelinnumero 041 710 8097

Nähdään leirillä!
(Alla kuvia kevätleiriltä diaesityksenä, klikkaa seuraavaan kuvan sivulla olevasta nuolesta)