Keskellä elämää-koulutus- ja keskusteluillat keväällä 2023

10.03.2023

Illat on tarkoitettu kaikille uusille ja vanhoille kokemusasiantuntijoille tai sellaiseksi aikoville. Tilaisuus on maksuton.

Keskiviikkoisin (15.2.2023, 15.3.2023 ja 19.4.2023)
Kello 17-19 Werkkolassa, Seutulantie 3-5, 2. kerros, Järvenpää. Tila ei ole esteetön. Lisätietoa tilasta.

Iltoihin ei tarvitse ennakkoon ilmoittautua, tulet vain paikalle. Illat toteutetaan non-stop-tyylisesti siten, että mukaan voi tulla millä kerralla tahansa. Sinun ei tarvitse siis osallistua joka kerta – vaikka joka kerralla on kyllä uusi ja toivottavasti sinua kiinnostava aihe. Tarkoituksena on ennen kaikkea vahvistua ja jäsentää omaa elämää ja elämän tarinaa sekä löytää siitä uusia puolia itseä ja toisia ajatellen. Alkuosa illasta on ohjattua työpajaa ja loppuosa on vapaata keskustelua ja myös toiveitten kertomista seuraavaa kertaa ajatellen. Ohjatussa osiossa käytämme mm. soveltavan draaman menetelmiä kuten osallistavaa tarinateatteria. Mutta sinun ei tarvitse osata mitään näitä menetelmiä eikä mihinkään ole pakko osallistua.

Iltojen ohjaajana ja isäntänä on draamakasvattaja Tapio Salonen. 

Jos jokin askarruttaa sinua etukäteen ja haluat kysyä jotakin niin soita Tapiolle numeroon 041 5454 460 tai laita sähköpostia osoitteeseen: salonentapio10@gmail.com