Kettuluuta-info

30.11.2023

Werkko ry:n Kokewa-hanke ja Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote) järjestävät Kettuluuta-koulutusta koskevan infotilaisuuden Järvenpää-talolla (kokoushuoneet 3-4) keskiviikkona 13.12.2023 kello 12-14. Ilmoittaudu mukaan!

Infotilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet hyvinvointialueen asukkaat, terveys- ja sosiaalipalveluiden työntekijät sekä media. Tilaisuudessa käsitellään ensimmäisen Kettuluuta-koulutuksen kokemuksia, esittelemme Kettuluuta-vertaispalveluohjaajatoiminnan sekä pohdimme Kettuluuta-koulutuksen tulevaisuutta osana Keusoten palveluja.

Järvenpää-talon osoite: Hallintokatu 4, 04410 Järvenpää

Koulutus & harjoittelu

Ensimmäinen Kettuluuta-koulutus alkoi syksyllä 2023 Järvenpäässä Werkko ry:n tiloissa. Koulutuksen sisällöt ovat rakentuneet yhteistyökumppaneiden kanssa laajaksi kokonaisuudeksi, jonka avulla opiskelijat ovat hahmottaneet sosiaali- ja terveyspalveluita sekä virastoasioinnin toimintatapoja.

Kettuluuta-vertaispalveluohjaaja-päivystykset ovat käynnistyneet lokakuun alkupuolella. Ensimmäisen päivystyskuukauden aikana Kettuluudat kohtasivat 154 asiakasta vertaispalveluohjaajapäivystyksissä. Suurin osa kohtaamisista on sisältänyt neuvontaa, digiapua sekä sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvää ohjausta.

Yhteystiedot

Lisätietoja infotilaisuudesta:
Marjut Suo - Keusote: marjut.suo@keusote.fi

Lisätietoja koulutuksesta:
Hanna Koppelomäki - Kokewa-hanke: hanna.koppelomaki@kokewa.fi

Kettuluuta-koulutuksen verkkosivut: www.kuwerkko.fi/kettuluuta/
Keusoten tiedote Kettuluuta-infosta.

Vertaispalveluohjaajakoulutus ja -päivystys toteutetaan yhteistyössä: Werkko ry:n Kokewa-hanke, Keski-Uudenmaan hyvinvointialue - Keusote ja STOP Huumeille ry kanssa.