KOKEMUS NÄKYVÄKSI -työpaja: Tule tekemään itsellesi kokemus-CV

18.11.2021

Oletko miettinyt kuinka paljon sellaista osaamista ja kokemusta sinulla onkaan, joka ei välttämättä ole tullut näkyväksi? Elämä ei ehkä ole päästänyt helpolla - mutta olet selviytynyt tänne saakka, ja samalla kerryttänyt monenlaisia tietoja ja taitoja. Sinulla on kenties kokemusta erilaisten palveluiden käytöstä ja halua tarjota osaamistasi ja kokemustietoa muidenkin hyödyksi. Olet ehkä koulutettu kokemusasiantuntija, vertainen tai vapaaehtoistoimija - mutta joko sinulla on oma Kokemus-CV?

Tule työstämään oma kokemus ja osaaminen kokemus-CV:ksi ja oppimaan samalla mm. Canva-työkalun käyttöä. Kuusi tapaamista maanantaisin 13.9.-18.10. klo 16-18 Werkko ry:n tiloissa Järvenpäässä (tai koronatilanteen mukaan Teamsissa).  Ohjaajina kokemuskehittäjä Tuija Haverinen ja kokemusasiantuntija Laura Nuutinen. Lisätietoja tuija.haverinen@kokewa.fi puh. 050 366 4332.

Maksuttomaan koulutukseen otetaan 8 osallistujaa hakemusten perusteella, etusijalla Keusoten alueella asuvat tai toimivat kokemusosaajat. Lähetä hakemuksesi 6.9. mennessä täältä:  https://pokka.kukunori.fi/kuwerkko/kokemusnakyvaksi