Kokemusiltamat - kokemustarinoita taiteen keinoin

28.06.2024

Kokemusiltamat on Taiteen Sulattamon ja Werkko ry:n kanssa järjestetyn kokemusasiantuntijakoulutuksen päätöstapahtuma elokuun lopussa Järvenpäässä. Ilmoittaudu mukaan kuuntelemaan kokemustarinoita.

MITÄ?

Kokemusiltamissa pääsemme kuulemaan kokemuksia siitä, millaiset tekijät ja tapahtumat ovat auttaneet matkalla selviämään ja toipumaan erilaisista päihde- ja mielenterveyshaasteista.

Kokemusasiantuntija taiteen keinoin –koulutuksesta valmistuvat kokemusasiantuntijat jakavat puheenvuoronsa, jotka on koostettu käyttäen tarinan kerronnassa ja tarinan käsittelyssä eri taiteen keinoja.

Tapahtuman aikana on myös mahdollista verkostoitua kokemusasiantuntijoiden ja ammattilaisten kesken.

MILLOIN?

Kokemusiltamia järjestetään kahtena peräkkäisenä päivänä, ja eri päivinä kuullaan eri ihmisten puheenvuorot. Puheenvuorojen päiväkohtaiset sisältökuvaukset päivittyvät lähempänä ajankohtaa.

  • Keskiviikkona 28.8.2024 klo 16.30 alkaen
  • Torstaina 29.8.2024 klo 15.00 alkaen

KENELLE?

Tapahtuma on suunnattu mielenterveyden haasteiden kanssa eläville, omaisille sekä mielenterveys- ja sosiaalialan ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa omaa ymmärrystään tai tilata organisaationsa toimintaan kokemusasiantuntijoita.

Tapahtumat ovat avoimia yleisölle ja pääsymaksuttomia, mutta tilojen rajallisuuden vuoksi edellytämme ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittaudu tilaisuuksiin tästä: https://link.webropol.com/ep/kokemusiltamatwerkko

Kokemuspuheenvuorojen jakajilla on oikeus päättää omasta yksityisyydestään, jonka vuoksi kokemusiltamissa on valo- ja videokuvauskielto.

MISSÄ?

Kokemusiltamat järjestetään Myllytien toimintakeskuksen salissa (sisäänkäynti C-ovesta) osoitteessa Myllytie 11, 04410 Järvenpää, yhteistyössä Werkko ry kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!