Koronapassi käyttöön Werkko ry:n toiminnoissa

09.12.2021

Koronatilanne on taas heikentynyt, ja aluehallinto-viranomaisten linjausten mukaisesti joudumme edellyttämään koronapassia sisätiloissa. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa harmia - mutta haluamme huolehtia siitä, että tilamme ja tapahtumamme olisivat mahdollisimman terveysturvallisia.

HUOM: Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa tai tallentaa todistusta, tai et pääse kirjautumaan Omakantaan voit pyytää todistuksen Keusoten kautta puhelimitse numerossa, p. 019 226 0665, ma-pe 8-16 (takaisinsoittopalvelu). Lue lisää Keusoten sivuilta

Myös Kokewan työntekijät Tuija, Rale ja Hanna voivat auttaa koronapassin lataamisessa tai printtaamisessa.

Jos olet tyytymätön tähän käytäntöön ja haluat keskustella sen perusteista, voit olla yhteydessä Werkon varapuheenjohtaja Outi Hietalaan, puh. 050 3397027Etelä-Suomen aluehallintoviraston linjaus pähkinänkuoressa:

Kiristyneestä koronatilanteesta johtuen kokoontumisia ja tilojen käyttöä koskevia rajoituksia kiristetään Uudellamaalla 4.-31.12.2021 välisenä aikana.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä.

Tilaisuuden järjestäjä voi ottaa käyttöön koronapassin, jolloin henkilömäärärajaa ei tarvitse noudattaa.

Koronapassin tarkastus yli 16-vuotiailta on tilaisuuden järjestäjän vastuulla ja tilaisuuden järjestäjän tulee huomioida myös muu terveysturvallisuus.

Etelä-Suomen avi:n tiedote kokonaisuudessaan