Maailman mielenterveyspäivä

08.10.2018

Selvästi & hyvillä mielin Järvenpäässä - Maailman mielenterveyspäivä 10.10.2018 Järvenpään Prismassa
- TULKAA PISTÄYTYMÄÄN!

Mielenterveys on jotain, jonka rinnastamme usein onnellisuuteen, henkiseen hyvinvointiin, hyvään elämään tai henkiseen tasapainoon. Toisaalta kaikki kohtaavat elämässään joskus ylä- ja alamäkiä. Erilaisilta ihmissuhdeongelmilta, rahavaikeuksilta, koulupaineilta, työstressiltä, menetyksiltä tai vaikkapa päihde- ja riippuvuusongelmilta ei kukaan ole täysin suojassa. Ja jos elämässä tulee eteen näitä asioita, se voi toki horjuttaa mielenterveyttä, mutta ei kuitenkaan poista tai vie sitä kokonaan.

Maailman Mielenterveyspäivänä joukko järvenpääläisiä mielenterveys- ja päihdepalveluissa toimivia ammattilaisia, yhdistysten työntekijöitä ja vapaaehtoisia haluaa Werkko ry:n kutsumana levittää tietoa sekä tuoda hyvää mieltä kaupunkilaisille Järvenpään Prismassa klo 10-18.

Haluamme kertoa sekä siitä tuesta, avusta ja mielenterveyspalveluista, joita tässä kaupungissa on tarjolla, että erilaisista mielekkään ja päihteettömän elämän & vertaistuen mahdollisuuksista. Saat meiltä tietoa, esitteitä ja vinkkejä erilaisista palveluista sekä kokemukseen perustuvista mahdollisuuksista oman ja läheisenkin mielenterveyden vahvistamiseen sekä ylläpitämiseen myös vaikeuksien keskellä.

Lämpimästi tervetuloa!