Ryhmänohjaajan perustaidot kurssi

26.08.2018

Tällä kurssilla saat perustiedot ja -valmiudet ryhmien ohjaamiseen. Osallistua voivat niin kokemus- ja vertaispohjalta kuin ammattilaisina ryhmiä ohjaamaan aikovat tai ohjaamisesta jo kokemusta omaavat.

Kurssipaikaksi on varmistunut Cooperin kulma eli Myllytien toimintakeskus Järvenpäässä. Kurssipäivät ovat: 27.9./ 4.10./ 18.10./ 1.11./ 8.11/ klo 12-16

Kouluttajina toimivat Outi Hietala (VTT, toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja & työnohjaaja) sekä kokemusasiantuntijat Jouko Raunimaa ja Jaana Savolainen.

Ilmoittautuminen 20.9. mennessä sähköpostilla osoitteeseen kuwerkko@gmail.com tai tekstiviestillä Outille 0400 283727.

Ilmoittautuessasi kerro oman nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen (jos on) lisäksi parilla lauseella, miksi toivot pääseväsi mukaan tälle kurssille ja mitä kokemusta sinulla on ryhmistä, niihin osallistumisesta tai niiden ohjaamisesta. Ota vastauksesi mukaan myös ensimmäiseen kurssi-iltapäivään.

Kurssi on Werkko ry:n jäsenille ilmainen, itse osallistumisensa maksaville ei-jäsenille 20e ja työnantajan kustannuksella osallistuville 50e. (Werkko ry:n jäsenmaksu on 10e, jäseneksikin voi ilmoittautua lähettämällä spostia osoitteeseen kuwerkko@gmail.com)
Kurssille valitaan 20 osallistujaa. Heille ilmoitetaan 21.9. valinnasta & lähetetään ennakkotehtävä, joka puretaan ensimmäisenä kurssi-iltapäivänä. Niille, jotka eivät mahdu tälle kurssille mukaan, ilmoitetaan tästä myös 21.9.

Kurssi toteutetaan Veikkauksen Werkko ry:lle myöntämällä avustuksella.

Julkinen · Järjestäjä: Keski-Uudenmaan vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnan tuki Werkko ry