Tarve keittiöavulle Järvenpään olohuoneella

22.02.2024

Haluaisitko tulla auttamaan tarjoiluissa sunnuntaisin klo 12-16 Werkon olohuoneelle Nuoristotila Temalille Järvenpäässä? Pienikin vapaaehtoistyö ja panos riittää.

Esimerkkejä vapaaehtoistoiminnasta:

  • kahvin keittäminen
  • valmiiden piirakoiden, leikkeleiden sekä muun ruuan tarjolle asettelu
  • ruuan täydentäminen pusseista ja astioiden täydentäminen tarjoilupöytään,
  • loppusiivouksessa avustaminen.

Käytössä on tiskikone, johon olkkarilla kävijät itse vievät astiansa.

Jos olet työkyvyttömyyseläkkeellä tai kuntoutustuella (et ole työelämässä), sinun on mahdollista saada kannustusrahaa korvaukseksi työpanoksestasi (max. 12 € / kerta, verottomana).

Tehtäviä ja vuoroja voi ottaa oman kiinnostuksen ja elämäntilanteen mukaan. Panos voi olla myös kertaluontoinen ja hommia voi myös tulla alkuun kokeilemaan..

Lisätietoja näistä vapaaehtoisten tehtävistä saa Kirsiltä ja kiinnostuneet voivat myös ilmoittautua hänelle: kirsi.pakkanen75@gmail.com

Osoite: Järvenpään kaupungin nuorisotila, Emalitehtaankatu 2, 04410 Järvenpää (2 krs). Sisäänkäynti Pajalantien puolelta, viimeinen ovi parkkipaikan/Emalitehtaankadun suunnalta tullessa.


Järvenpää olohuone

Sunnuntaisin klo 12-16
Emalitehtaankatu 2, 04410 Järvenpää
Nuorisotila Temalin tiloissa, 2. kerros (tilassa hissi).


Yleistä tietoa Werkon olohuoneista

Kaikille avoimia, päihteettömiä turvallisia sekä helposti lähestyttäviä kohtaamispaikkoja.

Paikkoja, joissa voidaan tutustua, olla yhdessä ja juoda kahvia makean kera.

Olohuoneet on tarkoitettu: kaikille yli 18-vuotiaille, elämäntilanteeseen tai taustaan katsomatta. Ihmisille, jotka haluavat saada mielekästä tekemistä viikonloppuihin ja viikoille. Ihmisille, jotka kaipaavat keskusteluseuraa tai haluavat vain olla muiden ihmisten seurassa.

Toiminta perustuu kävijöiden panokseen, eli kaikki pääsevät yhdessäolon lomassa tekemään pienempiä ja vähän isompia vapaaehtoistehtäviä oman kiinnostuksen, kykyjen sekä valmiuksiensa pohjalta. Kysy vapaaehtoisista tehtävistä olohuoneiden vastaavilta.

Lue lisää olohuoneista.