Toivon ja toipumisen polkuja infotilaisuus ke 4.12.2019 klo 15-17

27.10.2019

Keskiviikkona 4.12. klo 15-17 Järvenpään kirjastossa (Kirjastokatu 8), Tyyni Tuulio -salissa

Toivo ja toipuminen ovat keskeisiä silloin, kun päihde- tai mielenterveysongelmiin etsitään ratkaisuja ja mahdollisuuksia muutokseen. Toipuminen on aina yksilöllinen ja ainutkertainen matka, vaikka sen varrelta voikin löytää yhteisiä etappeja ja vaiheita.

Mutta millaista on viisas ja hätääntymätön toipumiskulttuuri, jonka perustana on itsetutkiskelu, esimerkin voima ja vertaistuki? Miten toipumiskulttuuri kytkeytyy hoitoihin, kuntoutukseen ja muuhun ammattiapuun? Kuinka toipumiskulttuuria voidaan rakentaa ?


Toivon ja toipumisen polkuja -iltapäivässä Tukihenkilötyö ry:n koordinaattori, elämänuransa päihdeterapeuttina tehnyt ja toipumisesta lukuisia kirjoja kirjoittanut Ilmo Häkkinen kertoo paitsi yksilöllisen toipumisen mahdollisuuksista myös sitä tukevasta toipumiskulttuurista.

Tilaisuuden järjestää Keski-Uudenmaan vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnan tuki Werkko ry ja sinne ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, niin ammattihenkilöt kuin maallikot. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja mahdollisuus keskustella aiheesta myös vapaamuotoisesti kahvittelun lomassa.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA !

UUSIMMAT KIRJOITUKSET YRITYKSEMME BLOGISSA

Lue mikä on uutta tällä viikolla
 

Koronatauon jälkeen päästään taas käynnistelemään Werkko ry:n ja Kokewa-hankkeen matalan kynnyksen viikonlopputoimintaa, eli Päihteettömiä olkkareita. Olkkareiden ovet ovat avoinna kaikille kiinnostuneille - ainoana ehtona päihteettömyys. Tarjolla vertaistukea, yhdessä tekemistä, kahvittelua (välillä ruokailuakin) ja asiointiapua tarpeen mukaan.

Oletko miettinyt kuinka paljon sellaista osaamista ja kokemusta sinulla onkaan, joka ei välttämättä ole tullut näkyväksi? Elämä ei ehkä ole päästänyt helpolla - mutta olet selviytynyt tänne saakka, ja samalla kerryttänyt monenlaisia tietoja ja taitoja. Sinulla on kenties kokemusta erilaisten palveluiden käytöstä ja halua tarjota osaamistasi ja...