Toivon ja toipumisen polkuja infotilaisuus ke 4.12.2019 klo 15-17

27.10.2019

Keskiviikkona 4.12. klo 15-17 Järvenpään kirjastossa (Kirjastokatu 8), Tyyni Tuulio -salissa

Toivo ja toipuminen ovat keskeisiä silloin, kun päihde- tai mielenterveysongelmiin etsitään ratkaisuja ja mahdollisuuksia muutokseen. Toipuminen on aina yksilöllinen ja ainutkertainen matka, vaikka sen varrelta voikin löytää yhteisiä etappeja ja vaiheita.

Mutta millaista on viisas ja hätääntymätön toipumiskulttuuri, jonka perustana on itsetutkiskelu, esimerkin voima ja vertaistuki? Miten toipumiskulttuuri kytkeytyy hoitoihin, kuntoutukseen ja muuhun ammattiapuun? Kuinka toipumiskulttuuria voidaan rakentaa ?


Toivon ja toipumisen polkuja -iltapäivässä Tukihenkilötyö ry:n koordinaattori, elämänuransa päihdeterapeuttina tehnyt ja toipumisesta lukuisia kirjoja kirjoittanut Ilmo Häkkinen kertoo paitsi yksilöllisen toipumisen mahdollisuuksista myös sitä tukevasta toipumiskulttuurista.

Tilaisuuden järjestää Keski-Uudenmaan vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnan tuki Werkko ry ja sinne ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, niin ammattihenkilöt kuin maallikot. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja mahdollisuus keskustella aiheesta myös vapaamuotoisesti kahvittelun lomassa.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA !

UUSIMMAT KIRJOITUKSET YRITYKSEMME BLOGISSA

Lue mikä on uutta tällä viikolla
 

Werkko ry:n Kokewa-hanke ja Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote) järjestävät Kettuluuta-koulutusta koskevan infotilaisuuden Järvenpää-talolla (kokoushuoneet 3-4) keskiviikkona 13.12.2023 kello 12-14. Ilmoittaudu mukaan!

Werkon pikkujoulut järjestetään sunnuntaina 10.12.2023 klo 12-16 Werkon avoimen olohuoneen yhteydessä Nuorisotila Temalin tiloissa Järvenpäässä.

Werkko ry järjestää tammi-maaliskuussa 2024 viisi iltapäivää (klo 12-16) kestävän VERTO-ryhmänohjaajakoulutuksen, jossa keskitytään ryhmän ohjaamisen perustaitoihin erityisesti vertaisryhmän sekä -ohjaajan näkö-kulmasta.