Toivon ja toipumisen polkuja infotilaisuus ke 4.12.2019 klo 15-17

27.10.2019

Keskiviikkona 4.12. klo 15-17 Järvenpään kirjastossa (Kirjastokatu 8), Tyyni Tuulio -salissa

Toivo ja toipuminen ovat keskeisiä silloin, kun päihde- tai mielenterveysongelmiin etsitään ratkaisuja ja mahdollisuuksia muutokseen. Toipuminen on aina yksilöllinen ja ainutkertainen matka, vaikka sen varrelta voikin löytää yhteisiä etappeja ja vaiheita.

Mutta millaista on viisas ja hätääntymätön toipumiskulttuuri, jonka perustana on itsetutkiskelu, esimerkin voima ja vertaistuki? Miten toipumiskulttuuri kytkeytyy hoitoihin, kuntoutukseen ja muuhun ammattiapuun? Kuinka toipumiskulttuuria voidaan rakentaa ?


Toivon ja toipumisen polkuja -iltapäivässä Tukihenkilötyö ry:n koordinaattori, elämänuransa päihdeterapeuttina tehnyt ja toipumisesta lukuisia kirjoja kirjoittanut Ilmo Häkkinen kertoo paitsi yksilöllisen toipumisen mahdollisuuksista myös sitä tukevasta toipumiskulttuurista.

Tilaisuuden järjestää Keski-Uudenmaan vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnan tuki Werkko ry ja sinne ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, niin ammattihenkilöt kuin maallikot. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja mahdollisuus keskustella aiheesta myös vapaamuotoisesti kahvittelun lomassa.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA !

UUSIMMAT KIRJOITUKSET YRITYKSEMME BLOGISSA

Lue mikä on uutta tällä viikolla
 

ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ!
Werkko ry järjestää perinteisen kesäleirin Hyvinkäällä Kaitaniemessä. Leirille ovat tervetulleita Werkon jäsenistö, olohuonetoiminnassa olevat ja yhteistyötahomme sekä muut mukaan haluavat.

Juhannuksen myötä suuri osa Suomea on siirtynyt kesävaihteelle. Vaikka lomatauko onkin monille tarpeen, on myös tärkeää, että kaikki kohtaamisen paikat eivät mene kiinni kesälläkään. Tässä tietoa Werkon/Kokewan kesätarjonnasta:

Haluatko vahvistaa ilmaisutaitojasi? Jännittääkö esiintyminen? Ketäpä ei joskus jännittäisi, mutta onneksi jokainen voi kehittää esiintymis- ja ilmaisutaitojaan. Kokewa-hanke järjestää elo-syyskuussa neljän kerran ilmaisutaitotyöpajan, joka on tarkoitettu kokemus- ja vertaistehtävissä toimiville tai sellaisista haaveileville.