Uusi työntekijä: Elias "Elkku" Salminen

24.06.2024

Werkko ry:n Kettuluuta-vertaispalveluohjaushankkeessa on aloittanut työskentelyn toukokuussa Elias Salminen. Hän on mukana Kettuluuta-koulutuksessa tukemassa kouluttautuvia henkilöitä muun muassa Kettuluuta-päivystyksissä ja -muussa toiminnassa. Näin Elias kertoo itsestään:

"Aloitin Werkko ry:n Kettuluuta-vertaispalveluohjaushankkeessa työskentelyn toukokuussa 2024. Hankkeessa työtehtäviäni ovat muun muassa Kettuluuta-päivystykseen liittyvät tehtävät ja koulutuksessa mukana olevien vertaispalveluohjaajien tukeminen.

Asun ja olen kotoisin Hyvinkäältä. Olen 29-vuotias ja tykkään eläimistä, erityisesti kissoista. Tykkään myös tehdä ja kuunnella musiikkia sekä tykkään graffiteista. Olen huomannut, että keskityn paremmin kuuntelemaan, kun piirrän jotain samalla. Olen koulutettu KEIJO-kokemusasiantuntija. Tykkään olla ihmisten kanssa ja heidän tukenaan, koska myös minun tukena on oltu.

Olin todella ilahtunut, että minut otettiin tänne töihin. Ihmiset ja työkaverit ovat olleet todella mukavia. Koen, että minut on otettu hyvin vastaan työntekijänä. On kiva, että minuun luotetaan ja olen saanut jo heti vastuuta töissä. Työltäni toivon sitä, että saan olla ihmisten kanssa läsnä ja tukea heitä. Haluan myös olla kehittämässä Werkon toimintaa ja Kettuluuta-koulutusta.

Olen tavattavissa Werkkolan Avoimissa ovissa keskiviikkoisin klo 14-16, Järvenpäässä. Myös heinäkuussa! Vastailen Kettuluuta-päivystyspuhelimeen sekä sähköpostiin toisen hanketyöntekijän kanssa."

Ota rohkeasti yhteyttä!
Elias Salminen
044 901 4741
elias.salminen@werkkory.fi   

Kettuluuta-päivystys on avattu!
044 901 8906
kettuluuta@gmail.com 

Ota yhteyttä Kettuluuta-puhelimeen 044 9018906 (myös WhatsApp) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen kettuluuta@gmail.com. Saat yhteyden päivystävään kettuluuta-hanketyöntekijään, jonka kanssa voit selvittää sopisiko kettuluudan tuki sinulle. Vastaamme yhteydenottoosi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lisätietoja Kettuluuta-koulutuksesta, joka alkaa syyskuussa 2024. Haku auki nyt!