Uusi työntekijä: Krista Kukk

28.06.2024

Moi, olen järvenpääläinen Krista Kukk. Aloitin hanketyöntekijänä Werkossa kesäkuussa. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja YAMK, terveyden edistäminen -opinnoista valmistuin vuonna 2022. Olen myös koulutettu kokemusasiantuntija.

Olen työskennellyt hoitotyössä kaikenlaisten asiakasryhmien ja kaikenikäisten ihmisten kanssa reilut 25 vuotta. Viimeiset vuodet olen työskennellyt pääsääntöisesti lastensuojelussa, perhetyössä sekä kotisairaanhoidossa ja muistisairaiden asumispalveluyksikössä.

Hoitotyön lisäksi olen työskennellyt yrittäjänä ravinto- ja terveysneuvojana sekä sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajana. Tulevat työvuodet panostan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työhön, erilaisten palvelujen, toimintajärjestelmien ja toiminnan kehittämiseen, koordinointiin, toteuttamiseen ja johtamiseen.

Omat terveyshaasteet autoimmuunisairauksiin liittyen sekä laaja-alainen hoitotyön tekeminen ovat opettaneet paljon ihmisen kokonaisvaltaisuudesta sairastumisessa, toipumisessa ja tasapainon löytämisessä. Luovuutta, rohkeutta ja sopeutumiskykyä tarvitaan. Olen kiitollinen ja iloinen toiminta- ja työkykyisyydestäni joka päivä. Hyvään ja rikkaaseen elämään ei tarvita täydellistä terveyttä, vaan rohkeutta ja uskallusta tehdä asioita, joita voi ja haluaa tehdä! "Unelmoida isosti ja sitten toteuttaa toiveitaan" on ollut parasta elämässäni! Elämään kannattaa panostaa juuri nyt mahdollisimman täydesti.

Vertaistukitoiminta ja kokemusasiantuntijuuden edistäminen ja teemoihin liittyvät koulutukset ovat Werkon tärkeä tehtävä ja sitä työtä teemme täällä yhdessä, jokainen omassa roolissaan. Werkossa on leppoisa ja hyväksyvä ilmapiiri kävijöiden ja henkilökunnan kesken. Kettuluuta hankkeeseen perehtyminen on alkanut ja hyvin olen päässyt työyhteisöön mukaan. Hankkeen vapaaehtoistoimijoiden rooli on merkittävä ja vapaaehtoisten mukaan saaminen onkin tärkeä tehtävä, johon aion panostaa.


Työskentelen hankkeessa kolme päivää viikossa; tiistaina, keskiviikkona ja torstaina.

Minut tavoittaa numerosta 044 901 3020 tai sähköpostitse krista.kukk@werkkory.fi