Voimia ja iloa tarinoista -tapahtuma Järvenpäässä sunnuntaina 11.12. klo 13-16

11.11.2022

VOIMIA JA ILOA TARINOISTA -tapahtuma Järvenpäässä sunnuntaina 11.12. klo 13-16. Talvipäivien hämärtyessä on hyvä kokoontua viettämään aikaa yhdessä, kertoa ja kuulla muiden kokemuksia sekä tarinoita. Sunnuntaina 11.12. tämä on mahdollista Järvenpään nuorisotilassa Temalilla, jonne avautuu Elävä kirjasto ja jossa näyttämölle nousee Ex Tempore -tarinateatteriryhmä. Tapahtumassa jaettujen kokemusten kautta jokainen voi löytää uutta ymmärrystä, voimia ja toivoa sekä näkymiä niin omaan kuin toisten elämään.

Tapahtuma on osa Valoa Jäkessä -tapahtumasarjaa sekä Werkko ry:n viikonloppuisin järjestämiä päihteettömiä Olkkari-kokoontumisia. Sinne ovat tervetulleita kaikki, joita tarinat ja leppoisa yhdessäolo kiinnostavat. Tapahtuman aikana voi viettää aikaa kahvilassa, pelata biljardia tai lautapelejä, pistäytyä "elävään kirjastoon" kuulemaan elämänvaiheistaan, haastavistakin kokemuksista sekä niistä selviytymisestä kertovien ihmisten tarinoita tai lähteä seuraamaan tarinateatteriesitystä. Tarinateatteri tarjoaa mahdollisuuden kokemusten jakamiseen tarinoiden kuulemisen ja näkyväksi tekemisen avulla. Esitys muodostuu tulkinnoista, jotka syntyvät yksittäisen ihmisen tai yhteisön elämästä.

Ohjelma:

13.00 Tapahtuma avataan, elävä kirjasto ja kahvila aukeavat

14-15 Tarinateatteriesitys (esitykseen pääsy vain tarinoiden välissä)

16.00 Tapahtuma päättyy, elävä kirjasto ja kahvila suljetaan

Paikka: Järvenpään nuorisotila (Temalin kiinteistö), Emalitehtaankatu 2, 2 kerros, Järvenpää (sisäänkäynti Pajalantien puolelta)

Tapahtuman järjestää Keski-Uudenmaan vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnan tuki Werkko ry yhteistyökumppaniensa kanssa.