Weikon Wertaiset

05.12.2023

Weikon Wertaiset on vertaisryhmä 18-29 -vuotiaille päihdetoipujille sekä muille nuorille toimijoille. Ryhmä on päättynyt.

Voit tulla kuulemaan ja jakamaan kokemuksiasi toipumisesta sekä nykyhetkestä Weikon Wertaiset -avoimeen keskusteluryhmään perjantaisin klo 15.30 alkaen. Tule aloittamaan viikonloppu toipumismyönteisesti!

Keskusteluryhmä on avoin ja maksuton. Toiminta on päihteetöntä, eikä ennakkoilmoittautumista vaadita.

Tietoa Werkkolasta
Osoite: Seutulantie 3-5 A, 2 krs, 04410 Järvenpää.

Valitettavasti Werkkola ei ole esteetön vaan kulku tiloihin tapahtuu portaita pitkin. Werkkola sijaitsee toisessa kerroksessa vanhan mattotehtaan tiloissa. Werkkolan tiloista löytyy pieni keittiötila kahvin- sekä teenkeittimineen ja iso yhteinen tila, missä voi istua pöydän ääressä tai seinän vierustalla. Tilasta löytyvät myös hanketyöntekijöiden toimistot ja ryhmätila, missä on sohva ja nojatuoleja. Näiden tilojen lisäksi vertaispalveluohjaajille on oma rauhallinen tila, missä voi täyttää lomakkeita. Werkkolaan tullessa löytyvät naulakot takeille ja kenkäteline kengille. Eteinen on iso ja sen yhteydestä löytyy kaksi wc:tä. 

Voit tutustua tiloihin kuvien kautta verkkosivuilta: https://www.kuwerkko.fi/werkkolassatapahtuu/

Tullessasi Werkkolaan alaovi on lukossa. Soita ovessa näkyvään numeroon niin tulemme avaamaan oven. Järvenpään juna-asemalta matkaa Werkkolaan on noin 500 metriä.

Ryhmään liittyvistä mahdollisista poikkeuksista viestitään sosiaalisessa mediassa Werkon Facebook-sivuilla ja Kokewan Instagram-tilillä.