Werkkolan Avoimet ovet

07.02.2024

Werkkolan Avoimet ovet keskiviikkoisin klo 14-16 / 10.1.2024 alkaen. Werkkolan Avoimet ovet ovat avoin kohtaamispaikka kaikille, jotka kaipaavat seuraa tai lämmintä juomaa. Toiminta on päihteetöntä.

Osoite: Seutulantie 3-5, 04410 Järvenpää

Voit pistäytyä Werkkolaan ohikulkiessasi kahville tai jäädä pidemmäksi aikaa oleilemaan, juttelemaan sekä istuskelemaan kanssamme. Pääset halutessasi vaihtamaan ajatuksia ja kuulemaan Werkon toiminnasta. Annamme mielellämme lisätietoja siitä, miten toimintaan pääsee mukaan. Paikalla on usein Werkon toiminnan aktiiveja sekä vertais- ja kokemustoimijoita.

Avoimien ovien aikaan paikalla on aina joku ja useimmiten kaikki Kokewa-hankkeen työntekijät, mutta jos haluat varmistaa paikallaolomme, voit myös tekstata tai pirauttaa Ursulalle (050 366 4332) tai Hannalle (050 366 2114). Tullessasi Werkkolaan soita ala-ovella näkyvään numeroon niin tulemme aukaisemaan oven.

Avoimiin oviin ovat tervetulleita myös järjestöjen edustajat ja yhteistyöstä kiinnostuneet tahot.

Werkkola tilana

Valitettavasti Werkkola ei ole esteetön vaan kulku tiloihin tapahtuu portaita pitkin. Werkkola sijaitsee toisessa kerroksessa vanhan mattotehtaan tiloissa (talo ulkoapäin kuvassa). Werkkolan tiloista löytyy pieni keittiötila kahvin- sekä teenkeittimineen ja iso yhteinen tila, missä voi istua pöydän ääressä tai seinän vierustalla.

Tilasta löytyvät myös hanketyöntekijöiden toimistot ja ryhmätila, missä on sohva ja nojatuoleja. Tilaan tullessa löytyvät naulakot takeille ja kenkäteline kengille. Eteinen on iso ja sen yhteydestä löytyy kaksi wc:tä.

Tutustu Werkkolaan kuvien kautta, jotka löydät sivun alalaidasta. Kuvat ovat diaesityksenä eli klikkaa seuraavaan kuvaan, tai takaisin, nuolesta. (Kuvat: Ursula Arsiola)

Nähdään keskiviikkoisin! Huomioi, että aika muuttunut viime vuodesta.