Werkon Ajatuspaja Helmikuussa 2024

09.01.2024

Werkko ry järjestää vuoden ensimmäisen ajatuspajan, jossa käsitellään Werkon strategiaa, imagoa, toimintaa sekä jäsenhankintaa. Ajatuspaja on torstaina 1.2.2024 klo 17-20 Werkkolassa. Seutulantie 3-5, 2 krs. 04410 Järvenpää.

Ajatuspaja on ohjattua työpajatyöskentelyä, johon voi osallistua Werkon jäsenet ja Werkon toimminan kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt. Kuulemme mielellämme teidän ajatuksianne aiheista kuten, miten kehitämme Werkon toimintaa ja imagoa. Ajatuspajassa käymme avointa keskustelua ja ideoimme yhdessä kahvikupin ääressä.

Kaikki kokemukset, ideat ja ajatukset Werkon aiempaan, nykyiseen ja tulevaan toimintaan liittyen ovat erittäin hyödyllisiä. Työpajatyöskentely ei vaadi sinulta mitään erityisosaamista. Riittää, kun tulet paikan päälle Werkon toimintaan liittyvien ajatustesi ja kokemustesi kanssa. Kiitos, jos pääset mukaan!

Ajatuspaja on myös osa Laurea-ammattikorkeakoulun alkavaa opinnäytetyötä, jonka tavoitteena on Werkon toiminnan ja strategian suunnittelu palvelumuotoilun keinoin.