Werkon hallitus esittäytyy - jäsenvastaava Jorma Väistö

02.03.2021

Hallituksen jäsen ja Werkon jäsenvastaava Jorma Väistö

Olen 66 -vuotias "elämänkoulun" käynyt ukkeli. Elämäni on ollut kaksijakoinen. Siihen on liittynyt hyvin nuoresta alkanut rikos -ja vankilakierre, johon päihteet ovat oleellisesti liittyneet. Väliin on mahtunut kuitenkin pitkä hyväkin jakso, jolloin menin naimisiin ihanan ihmisen kanssa, sain kaksi kaunista tyttöä, työskentelin Kriminaalihuoltoyhdistyksessä Helsingissä sekä opiskelin nuoriso- ja vapaa-ajan -ohjaajaksi. 

Muutimme Kuopioon vuonna 1995, jolloin aloitin työni Kanto -projektissa nuorten kouluttajana. Samalla rakensin omaa yhdistystäni (Korpikoti ry.), joka oli lastensuojelun alainen hoitokoti alle 18-vuotiaille huostaanotetuille, päihteillä ja rikollisuudella oirehtiville nuorille. Toimin tässä yhdistyksessä toiminnanjohtajana ja myös hoitokodin johtajana. Ohessa rakentelin perheellemme oman kodin. 

15 vuoden jälkeen tapahtui romahdus ja kaikki tämä loppui osaltani. Ajauduin uudestaan päihteiden käyttöön, jota kesti kymmenen vuotta. 

Olen saanut nyt viettää raitista elämää 5 vuotta ja kohdentanut toimintani vapaaehtoistyöhön ja muiden ihmisten kanssa rinnalla kulkemiseen. Palvelen parissa itseapuryhmässä, olen mukana muutamassa elintarvikejakelussa ja aloittamassa eräässä koevapausyksikössä. Olen Werkko ry: n hallituksen jäsen ja jäsenvastaava. 

Näillä mietteillä toivotan jäsenistölle hyvää kevättalvea! Olkaamme yhteyksissä, sähköpostiosoitteeni on vaistojorma87@gmail.com.

Voitte ottaa meihin yhteyttä yhdistyksemme sähköpostin info@kokewa.fi kautta. Kerromme mielellämme lisää Werkosta, sen jäsenkunnasta ja toiminnasta.

Seuraa kotisivua ja someamme tutustuaksesi muihinkin hallituksen jäseniin! Hallituksen kokoonpano löytyy Yhteydenotto -sivulta.