Werkon kesäleiri Hyvinkään Kaitaniemessä 1.-5.8.2022

27.06.2022

ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ!
Werkko ry järjestää perinteisen kesäleirin Hyvinkäällä Kaitaniemessä. Leirille ovat tervetulleita Werkon jäsenistö, olohuonetoiminnassa olevat ja yhteistyötahomme sekä muut mukaan haluavat.

Aika: 1. - 5.8.2022. Leirin käynnistyy 1.8 klo. 12.00

Paikka: Kaitalantie 32 05950 HYVINKÄÄ

Olet lämpimästi tervetullut leirille viettämään yhteistä aikaa luonnossa ja kohtaamaan erilaisia ihmisiä samojen asioiden äärellä. Leirille voi tulla myös vain päiväksi tai kahdeksi, ihan miten itselle sopii.

Alueella on viisi neljän hengen mökkiä ja kahdessa isommassa talossa yhteismajoitusta, mahdollisuus telttailuun, kaksi saunaa, uintimahdollisuus, kota ja grillipaikka sekä yhteisruokailutila.

Leirin ohjelma rakentuu pääosin yhdessä olemisesta sekä tekemisestä ja se sisältää myös ryhmätehtäviä (ulko- ja sisätiloissa) sekä joukkuekilpailun. Saat leirillä tietoa myös tulevista tapahtumista.

Leirille ilmoittaudutaan 15.7.2022 mennessä maksamalla 25€ (werkkolaiset) ja 30e (yhdistyksen ulkopuoliset) tilille: FI94 5092 0920 3826 01

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU KIRJOITTAMALLA PANKKISIIRRON VIESTIKENTTÄÄN oma (tai jos maksat toisen puolesta, niin osallistujan) ETU- JA SUKUNIMESI, KOTIKUNTASI, SÄHKÖPOSTIOSOITEESI JA PUHELINNUMEROSI.

Jos tulet leirille vain päiväksi tai kahdeksi, päivämaksu on 5e Werkon jäseniltä & 7e muilta ja sen voi maksaa joko etukäteen Werkon tilille (ks. ohje ja tilinro yllä) tai käteisellä leirillä. Merkkaa etukäteismaksussa viestikenttään myös osallistumispäivä/t, niin osaamme varata muonaa riittävästi myös sinulle.

Ilmoitathan ajoissa leirivastaava Jorelle (yhteystiedot alla), mikäli tarvitset kyytiä esim. Hyvinkään asemalta leiripaikalle.

Mikäli haluat ottaa lemmikkisi mukaan sekin onnistuu, mutta varaudu pieniin rajauksiin. Werkon hallitus on pohtinut koiriin liittyviä rajoituksia leireillä ja päätynyt siihen, että toisten koirien kanssa huonosti toimeentulevat koirat pidetään leirillä koko ajan kytkettyinä. Muut voivat jaloitella vapaana omistajan vastuulla päivittäin sovittavana aikana 2-3 tunnin ajan. Koirilla ei ole lainkaan pääsyä yleisiin tiloihin (ruokailutila, keittiö, saunat, oleskelutilat). Nämä linjaukset siksi, että lemmikeistä ei ole haittaa kenellekään eikä varsinkaan allergioista kärsiville.

TÄRKEÄÄ: ilmoita eläin- tai ruoka-aineallergiasi Jorelle sähköpostilla 15.7. mennessä.

Terveisin: Jorma Väistö, Werkko ry;n tapahtuma/leirivastaava vaistojorma87@gmail.com

GSM 041 710 8097