Werkon Yhteistoimintajäsenyys helpottamaan yhteisöjen liittymistä mukaan

02.02.2020

Keski-Uudenmaan vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnan tuki WERKKO ry:n yhteistoimintajäsenyys tarjoaa mahdollisuuden osaamisen jakamiseen, tiedon välittämiseen, verkostoitumiseen, kohtaamisiin, osallistumiseen, vaikuttamiseen, yhdessä oppimiseen ja kehittämiseen.

Yhteistoimintajäsenet voivat osallistua tapahtumiimme, saavat pääsyn facebook jäsensivuillemme, jossa voivat jakaa tietoa ja julkaisuja toiminnastaan, voivat osallistua koulutuksiimme alennetuilla jäsenhinnoilla (yksi yhteisön työntekijä/edustaja pääsee veloituksetta yhteen koulutukseen), suurin osa koulutuksistamme on henkilöjäsenillemme myös ilmaisia.

Kaikki yhteistoimintajäsenet saavat automaattisesti sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista.

Yhteistoimintajäsenellä on myös oikeus osallistua WERKKO ry:n kokouksiin ilman äänivaltaa.

Yhteistoimintajäsenen jäsenmaksu vuonna 2020 on 50 euroa.

Voitte liittyä yhteistoimintajäseneksi täyttämällä hakemuslomakkeen.

Yhteistoimintajäsenyys on jatkuva, kunnes se kirjallisesti irtisanotaan. Eroava yhteistoimintajäsen on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa. Tee ilmoitus edeltävän kauden marraskuun puoleen väliin mennessä, jotta voimme huomioida tiedon laskutuksessa.

Tule toimintaamme mukaan liittymällä WERKKO ry:n yhteistoimintajäseneksi!