Yhdistyksen syyskokous to 19.11. klo 17

25.10.2020

Ohessa kutsu yhdistyksen syyskokoukseen jossa valitaan uusi hallitus vuodelle 2021. (Puheenjohtaja, hallituksen jäsenet ja varajäsenet) Katso esityslista alta.

Koronatilanteen vuoksi osallistujamäärä on rajattu ja noudatamme hyvää käsihygieniaa, turvavälejä ja suosittelemme käyttämään kasvomaskia.
Toimimme THL:n ja alueemme suositusten mukaan.

Ilmoita osallistumisestasi etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse pasi.solonen@kuwerkko.fi tai puh.050-440 4407

Oletko kiinnostunut osallistumaan enemmän yhdistyksen toimintaan, tuomaan oman kokemuksesi, kokemusasiantuntijuutesi ja näkemyksesi mukaan ja vaikuttamaan puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä tai varajäsenenä?

Tule rohkeasti mukaan toimintaan ja ole yhteydessä ja ilmoita kiinnostuksestasi tehtäviin sähköpostitse tai puhelimitse.

Monet tehtävät eivät vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta, jokainen osallistuu omalla panoksellaan, kokemuksellaan ja taidoillaan ja tässä on myös hyvä mahdollisuus kehittyä edelleen ja lisätä omaa osaamistaan tehtävien kautta.

Uusi hallitus järjestäytyy erikseen hallituksen järjestäytymiskokouksessa, jossa valitaan mm. varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja ja sihteeri), mikäli sinulla on kiinnostusta viestintään, nettisivut, some, sähköposti, jäsenasioiden hoitoon, jäsenvastaavaksi, tai muuhun yhdistyksen toimintaa edistävään toimeen, niin ole yhteydessä ja kysy lisää!

Kokousta voi tulla seuraamaan myös etänä Teams linkin kautta mikä lähetetään halukkaille. Pyydä linkkiä sähköpostiisi lähettämällä pyyntö omasta sähköpostistasi.

Keski-Uudenmaan vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnan tuki Werkko ry:n syyskokous

Paikka ja aika: 19.11.2020 klo 17.00 Järvenpään kirjasto, Kirjastokatu 8, 04400 Järvenpää ,Tyyni Tuulio Sali

1. Avataan kokous
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. Vahvistetaan vuoden 2021 toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio
6. Vahvistetaan varsinaisten jäsenten liittymis- ja jäsenmaksun suuruus sekä kannattajajäsenten liittymis- ja kannattajajäsenmaksun suuruus sekä yhteistoimintajäsenten jäsenmaksun suuruus.
7. Valitaan hallitus 8 §:n mukaan
8. Valitaan yksi tilintarkastaja ja yksi varatilintarkastaja suluissa olevat ehdolla
9. Ehdotetaan syyskokouksen hyväksyttäväksi etäkokous mahdollisuus yhdistyksen kokouksissa
10. Ehdotetaan syyskokouksen hyväksyttäväksi nimenkirjoituslausekkeen muutos sääntöihin: Yhdistyksen nimenkirjoitusoikeus on puheenjohtajalla, varapuheenjohtajalla, sihteerillä ja rahastonhoitajalla, kullakin yksin.