Tule meille kokemuskehittäjäksi - haku auki 22.1.2023 saakka

23.03.2023

Keski-Uudenmaan vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnan tuki Werkko ry hakee Kokewa-hankkeeseensa osa-aikaista KOKEMUSKEHITTÄJÄÄ erityisesti viestinnällisiin tehtäviin.

Kokewa-hankkeessa edistetään mielenterveys- ja päihdekuntoutujien, pitkäaikaistyöttömien, sairaiden, osatyökykyisten sekä paljon sote-palveluita käyttävien yhdenvertaisuutta ja osallisuutta palvelujärjestelmässä kokemustietoa hyödyntämällä (STEA 2020-2023 ).

Oman kokemusasiantuntijataustan lisäksi toivomme sinulta:

  • Käytännössä osoitettua osaamista erilaisista viestintätehtävistä (esim. esitteiden suunnittelu ja toteutus, nettisivujen päivitys, someosaaminen)
  • Kokemusta kokemusasiantuntija- ja vertaistoiminnasta
  • Sote-palvelukentän ja järjestötoiminnan tuntemusta (erityisesti Keski-Uudenmaan alueella)
  • Hyviä yhteistyötaitoja ja joustavaa mieltä
  • Arvostamme myös kokemusta ryhmien, koulutusten ym. järjestämisestä ja hanketyöstä

Tarjoamme:

  • Monipuolisia työtehtäviä, joiden sisältöön pääset myös itse vaikuttamaan. Viestintätehtävien lisäksi työ voi sisältää esim. erilaisten tapahtumien, ryhmien ja koulutusten suunnittelua ja toteutusta tai vaikuttamis- ja kehittämistoimintaan osallistumista. Tarkempi työnkuva sovitaan yhdessä tehtävään valittavan kanssa.
  • Mahdollisuuden joustavaan etä- ja lähityön yhdistämiseen. Lähityöpiste sijaitsee Järvenpään keskustassa. Sovimme työajat joustavasti kanssasi. Tehtävään kuuluu toisinaan ilta- ja viikonlopputöitä.
  • Pienen, rennon ja reilun työyhteisön, jossa työtehtävät pyritään sovittamaan jokaisen jaksaminen, toiveet ja vahvuudet huomioiden.
  • Osa-aikaisen tehtävän vähintään 50 %:n työajalla. Työaikaa on mahdollista kasvattaa, mikäli tehtävään valittu henkilö on oikeutettu palkkatukeen (kerro tästä hakemuksessasi).
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi mm. hankkeen tai sen yhteistyökumppaneitten koulutuksiin osallistumalla. Hankkeen verkostomainen työote ja yhteiskehittäminen alueen eri toimijoiden kanssa tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia uuden oppimiseen ja omien verkostojen laajentamiseen.

Työ alkaa helmikuussa tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2023 saakka. Palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 22.1.2023 sähköpostitse osoitteeseen hanna.koppelomaki@kokewa.fi 

Haluatko kuulla lisää? Soitellaan tai laita viestiä: hankekoordinaattori Hanna Koppelomäki, hanna.koppelomaki@kokewa.fi, puh. 050 366 2114 (yhteydenotot puhelimitse: 22.12. klo 13-15, 4.1. klo 13-15, 9.1. klo 13-15 ja 12.1. klo 13-15 - ei yhteydenottoja vkolla 3)