YHTEISTOIMINTAJÄSENYYS

Ammattilainen, yhdistystysjäsen, yritys, yhteisö.

Tule mukaan toimintaamme sekä Werkostoitumaan yhteistoimintajäsenenä!

Keski-Uudenmaan vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnan tuki WERKKO ry:n yhteistoimintajäsenyys tarjoaa mahdollisuuden osaamisen jakamiseen, tiedon välittämiseen, verkostoitumiseen, kohtaamisiin, osallistumiseen, vaikuttamiseen, yhdessä oppimiseen ja kehittämiseen.

Yhteistoimintajäsenet voivat osallistua tapahtumiimme, saavat pääsyn yksityiselle vain rekisteröityneille käyttäjille tarkoitetuille yhteiskehittämisalustalle, jossa jaetaan tietoa ja verkostoidutaan muiden yhteistoimintajäsenten kanssa sekä esitellään ja kehitetään omia ja yhteisiä yhteiskehittämisprojekteja sekä tapahtumia. Yhteistoimintajäsenet saavat myös pääsyn facebook jäsensivuillemme, jossa voivat jakaa tietoa ja julkaisuja toiminnastaan, voivat osallistua koulutuksiimme alennetuilla jäsenhinnoilla (yksi yhteisön työntekijä/edustaja pääsee veloituksetta yhteen koulutukseen), suurin osa koulutuksistamme on henkilöjäsenillemme myös ilmaisia.

Kaikki yhteistoimintajäsenet saavat automaattisesti sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista.

Yhteistoimintajäsenellä on myös oikeus osallistua WERKKO ry:n kokouksiin ilman äänivaltaa.

Yhteistoimintajäsenen jäsenmaksu vuonna 2020 on 50 euroa.

Voitte liittyä yhteistoimintajäseneksi täyttämällä hakemuslomakkeen tästä.

Yhteistoimintajäsenyys on jatkuva, kunnes se kirjallisesti irtisanotaan. Eroava yhteistoimintajäsen on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa. Tee ilmoitus edeltävän kauden marraskuun puoleen väliin mennessä, jotta voimme huomioida tiedon laskutuksessa.

Tule toimintaamme mukaan liittymällä WERKKO ry:n yhteistoimintajäseneksi!