Kaivattu jatkovuosi Kokewalle - tervetuloa pikkujouluihin!

02.12.2022

Saimme heti joulukuun alkuun hyviä uutisia, kun Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA julkaisi avustusehdotuksensa vuodelle 2023. Kokewa-hankkeelle esitetään siinä jatkovuotta seuraavin perusteluin:

Toiminta on STEAn strategian mukaista. Toiminnalla on STEAn arvion mukaan pystytty lisäämään hyvin erityisen haastavassa asemassa olevan kohderyhmän osallisuutta ja kiinnittymistä lähiyhteisöihin. Järjestö hakee määräaikaiselle hankkeelle jatkovuotta, koska koronasta johtuen kehittämistyö on edelleen kesken. STEA katsoo, että toiminnan tarve ja osoitettu tuloksellisuus huomioiden jatkovuodelle on perusteet.

Viestimme tulevan vuoden suunnitelmista lisää vähän tuonnempana. Voit myös tulla juttelemaan niistä ja muista kuulumisista Kokewan avoimiin oviin, jotka pidetään aina torstaisin klo 13-16 Werkkolassa. Torstaina 8.12. vietämme pidennettyjä pikkujouluisia avoimia ovia, jolloin tarjolla on pientä jouluista purtavaa ja yllätysohjelmaa klo 13:sta iltakuuteen saakka. Tervetuloa tuolloin  piipahtamaan tai jäämään pidemmäksikin aikaa osoitteeseen Seutulantie 3-5 A, 2.krs, Järvenpää.