Kokewan Joulutervehdys 2023

12.12.2023

Kokewa-hanke päättyy ensi vuoden alussa, mutta Werkko ry sai hienoja joulunalusuutisia rahoittaja STEA:lta.

Werkolle esitetään yleisavustusta Keski-Uudenmaan vertais- ja kokemustoiminnan tukikeskus Werkon toimintaan. Tämä mahdollistaa pitkäjänteisemmän toiminnan suunnittelun ja toiminnanjohtajan palkkaamisen.

Voimme myös jatkaa kettuluuta-vertaispalveluohjaaja-koulutuksen kehittämistä yhteistyössä Keusoten kanssa uudella hankerahoituksella.

Kiitos kaikille toiminnassa mukana olleille ja yhteistyökumppaneillemme Kokewa-hankkeen vuosista.

Levollista joulun aikaa ja kohti uusia kohtaamisia vuonna 2024!

Tilaa uutiskirjeemme, jotta saat uusimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiin uutiskirjeen muodossa, jonka lähetämme noin kerran kuukaudessa.

Seuraa meitä Instagramissa tai Facebookissa.

Toiminnan joulutauot:

Kokewan Avoimet ovet ovat joulutauolla viikot 51-52 ja 1. Eli avoimia ovia ei ole torstaina: 21.12.2023,  28.12.2023 ja 4.1.2023. Avoimien ovien aikatauluihin ja aukiolopäivään on tulossa muutoksia alkuvuodesta, joten seuraa viestintäämme.

Vertaismentoroinnin jatkumisesta keväällä ilmoitamme verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja toiminnan WhatsApp-ryhmässä. Ajankohtaan on tulossa muutoksia.

Hankkeen työntekijöiden loma-ajat joulukuussa:

Hanna Koppelomäki, Hankekoordinaattori, on lomalla 15.-30.12.2023
Ursula Arsiola, kokemuskehittäjä ja viestintä, on lomalla 21.-26.12.2023
Tuija Haverinen on lomalla joulukuun.

Emme vastaa loma-aikana puheluihin tai viesteihin, mutta voit laittaa meille sähköpostia niin palaamme asiaan lomalta palattuamme.