Kokewan mentorointitapaamiset vuonna 2023

12.09.2023

KENELLE?

Vertaismentorointi on tarkoitettu Keski-Uudellamaalla kokemus- ja vertaistehtävissä toimiville tai tällaisesta toiminnasta kiinnostuneille henkilöille. Tapaaminen PERUTTU 29.11. sairastumisen vuoksi.

Toimitko kokemus- tai vertaistehtävissä Keski-Uudellamaalla, tai haluaisitko sellaisiin suuntautua? Kokewa-hanke on järjestää kerran kuukaudessa mentorointitapaamisen, joissa hankkeen työntekijä Ursulan luotsaamana on mahdollista luottamuksellisessa ilmapiirissä keskustella kokemustoiminnan haasteista, omista kehitystarpeista, toiveista ja ideoista toisten kanssa vertaisina jakaen.

MILLOIN?

Syksyn vertaismentorointitapaamiset ovat keskiviikkoisin 

(6.9. / 4.10. / 1.11. / 29.11. / 20.12.) klo 14-16 Werkkolassa.

Osoite Seutulantie 3-5 A, 2.krs. Järvenpää. Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa.  


MITÄ?

Vertaismentoroinnin tarkoitus on, että saat tukea vertaisilta omaan kokemus- ja vertaistyöskentelyyn. Vertaismentorointi luo mahdollisuuden kysyä, jakaa ja kehittyä yhdessä.

Tapaamisessa jokainen osallistuja saa tuoda ryhmässä esille omaan kokemus- ja/tai vertaistyöhön liittyviä tilanteita, joita haluaa purkaa ja käsitellä ryhmän kanssa. Tämä mahdollistaa sen, että saamme erilaisia näkökulmia tilanteisiin, rohkaisua toimia itsenämme sekä kokeneempien hiljaista tietoa toiminnasta. Ryhmässä vallitsevat turvallisemman tilan periaatteet ja salassapito.

Tapaamisessa käymme alkuun kierroksen, jolloin jokainen saa tuoda oman kokemuksensa ja tarpeensa esille ryhmässä. Tämän jälkeen käymme pienryhmäkeskusteluja vaihtuvista aiheista kuten työhyvinvointi, omat rajat, ryhmän ohjaus ja ylikuormittumisen välttäminen.

Toiminta vaatii ennakkoilmoittautumisen ennen tapaamista, joka sähköpostilla tai viestillä Ursulalle: ursula.arsiola@kokewa.fi / 050 366 4332 tai mentoroinnin WhatsApp-ryhmässä, johon kaikki kävijät lisätään.


Valitettavasti Werkkola ei ole esteetön vaan kulku tiloihin tapahtuu portaita pitkin. Werkkola sijaitsee toisessa kerroksessa vanhan mattotehtaan tiloissa. Werkkolan tiloista löytyy pieni keittiötila kahvin- sekä teenkeittimineen ja iso yhteinen tila, missä voi istua pöydän ääressä tai seinän vierustalla.

Tilasta löytyvät myös hanketyöntekijöiden toimistot ja ryhmätila, missä on sohva ja nojatuoleja. Tilaan tullessa löytyvät naulakot takeille ja kenkäteline kengille. Eteinen on iso ja sen yhteydestä löytyy kaksi wc:tä. 

Tervetuloa mukaan toimintaan! Käy tutustumassa myös Avoimiin oviin, jotka järjestetään torstaisin Werkkolassa.