AJANKOHTAISTAWERKKO RY:N AJANKOHTAISET ASIAT

Werkko ry järjestää koulutuksia, vertaisryhmiä, leirejä, työpajoja ja avoimia kohtaamispaikkoja. Toiminta on tarkoitettu erilaisten elämänkriisien ja sairauksien kokijoille sekä toipujille, kokemus- ja vertaistoimijoille tai kyseisestä toiminnasta kiinnostuneille sekä yhteistyökumppaneille kuten sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä...

Haluatko oppia näkemään valoa arjessasi? Osallistu Werkon kokemuskehittäjä ja valokuvaaja Ursulan järjestämään Valoa arkeen valokuvauksella -toimintaan huhtikuussa. Ilmoittaudu mukaan!

Werkko ry:n hallitus on valinnut Laura Savolaisen Werkko ry:n toiminnanjohtajaksi helmikuun kokouksessaan. Laura aloitti työt Werkko ry:n toiminnanjohtajana perjantaina 1.3.2024. Seuraavassa voit lukea Lauran kirjoittaman esittelyn.

Werkko ry järjestää vuoden ensimmäisen ajatuspajan, jossa käsitellään Werkon strategiaa, imagoa, toimintaa sekä jäsenhankintaa. Ajatuspaja on torstaina 1.2.2024 klo 17-20 Werkkolassa. Seutulantie 3-5, 2 krs. 04410 Järvenpää.

Seuraava kokemus-CV-työpaja järjestetään torstaina 4.4.2024 klo 16-18 Werkkolassa. Työpaja on maksuton ja ensisijaisesti tarkoitettu kokemus- ja vertaistoimijoille, jotka eivät ole aiemmin olleet kyseisessä työpajassa. Werkkolan osoite: Seutulantie 3-5 A, 04410 Järvenpää

Hienoja uutisia Werkko ry:lle! Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA esittää vuodesta 2024 alkaen kohdennettua toiminta-avustusta Keski-Uudenmaan vertais- ja kokemustoiminnan tukikeskus Werkon toimintaan sekä 3-vuotista hankerahoitusta Keski-Uudenmaan Fattaluuta - Kettuluuta vertaispalveluohjaustoiminnan kehittämiseen.