AJANKOHTAISTA

Tältä sivulta voit seurata Werkko ry:n ajankohtaisia tapahtumia!

Klikkaa otsikkoa, niin saat tarkempaa tietoa tapahtumasta.
 

Werkon ensimmäinen kesäleiri toteutettiin Kerimäellä. Ohjelmassa oli vapaamuotoista toimintaa kalastuksen, saaliin savustamisen, saunomisen ja uinnin merkeissä. Kaikillahan meillä on selviytymistaitoja/keinoja ja kokemuksia selviytymisestä erilaisista elämäntapahtumista, muutakin kuin fyysisen puolen tarpeiden suhteen.

Työnohjaus jatkuu syksyllä 2019. Työnohjauksessa tutkitaan yhdessä työnohjaajan kanssa itse kunkin vertaistehtäviä, kokemusasiantuntijahommia tai vaikkapa vapaaehtoisena toimimista. Työnohjaus auttaa hahmottamaan omaa toimintaa niin, että hommat sujuvat yhä paremmin. Samalla työnohjaus tukee jaksamista ja lisää tekemisen iloa. Työnohjaus on...

Tervetuloa sunnuntaisin kaikille avoimeen päihteettömään olohuoneeseen klo 12-17 välillä TEMALin nuorisotilaan Järvenpäähän, Emalitehtaankatu 2, 2krs. tapaamaan muita ihmisiä, juttelemaan, kahvittelemaan ja toimimaankin yhdessä selvin päin. Käytössä on mm. biljardi-peli ja mahdollisuus tehdä käsitöitä. Werkko-sunnuntai on Keski-Uudenmaan vertais-...

Werkko ry jätti kesällä 2018 hankehakemuksen STEAlle (sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus, STM) KOKEVA - alustoja kokemusasiantuntemuksen, vertaistoiminnan ja sote- osaamisen yhdistämiselle Keski-Uudellamaalla (2019-2021) hankkeelle.

Selvästi & hyvillä mielin Järvenpäässä - Maailman mielenterveyspäivä 10.10.2018 Järvenpään Prismassa
- TULKAA PISTÄYTYMÄÄN!

Tällä kurssilla saat perustiedot ja -valmiudet ryhmien ohjaamiseen. Osallistua voivat niin kokemus- ja vertaispohjalta kuin ammattilaisina ryhmiä ohjaamaan aikovat tai ohjaamisesta jo kokemusta omaavat.