Kokewan avoimet ovet Werkkolassa torstaisin

09.11.2023

Lue lisätietoja Werkkolan Avoimista ovista 2024.

Kokewan avoimet ovet ovat torstai-iltapäivisin Werkkolassa! Kahvipannu kuumenee aina torstaisin klo 14.30-16.30 osoitteessa Seutulantie 3-5 A, 2.krs, 04410 Järvenpää. Avoimet ovet joulutauolla viikot 51, 52 ja 1. Avointen ovien ajankohtaan ja aikatauluihin on tulossa muutoksia alkuvuodesta. Seuraa viestintäämme sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuillamme tai tilaa uutiskirjeemme, jotta saat tietoa ajankohtaisista muutoksista.

Kokewan Avoimet ovet ovat avoin kohtaamispaikka kaikille. 

Voit pistäytyä vaikka vain ohikulkiessasi kahville tai jäädä Werkkolaan olemaan, juttelemaan ja istuskelemaan. Pääset halutessasi vaihtamaan ajatuksia ja kuulemaan Kokewan kuvioista. Annamme mielellämme lisätietoja siitä, miten toimintaan pääsee mukaan. Pääset myös tapaamaan vanhoja tuttuja tai tutustumaan uusiin werkkolaisiin vertaisiin ja vapaaehtoisiin.

Avoimien ovien aikaan paikalla on aina joku ja useimmiten kaikki Kokewa-hankkeen työntekijät, mutta jos haluat varmistaa paikallaolomme, voit myös tekstata tai pirauttaa Ursulalle (050 366 4332) tai Hannalle (050 366 2114). Tullessasi Werkkolaan soita ala-ovella näkyvään numeroon niin tulemme aukaisemaan oven.

Werkkola tilana

Valitettavasti Werkkola ei ole esteetön vaan kulku tiloihin tapahtuu portaita pitkin. Werkkola sijaitsee toisessa kerroksessa vanhan mattotehtaan tiloissa (talo ulkoapäin kuvassa). Werkkolan tiloista löytyy pieni keittiötila kahvin- sekä teenkeittimineen ja iso yhteinen tila, missä voi istua pöydän ääressä tai seinän vierustalla.

Tilasta löytyvät myös hanketyöntekijöiden toimistot ja ryhmätila, missä on sohva ja nojatuoleja. Tilaan tullessa löytyvät naulakot takeille ja kenkäteline kengille. Eteinen on iso ja sen yhteydestä löytyy kaksi wc:tä. 

Tutustu Werkkolaan kuvien kautta, jotka löydät sivun alalaidasta. Kuvat ovat diaesityksenä eli klikkaa seuraavaan kuvaan, tai takaisin, nuolesta. (Kuvat: Ursula Arsiola)

Nähdään torstaisin! Soita alaovelta henkilölle, jonka puhelinnumero näkyy ovessa.