Kokewan avoimet ovet Werkkolassa torstaisin

07.09.2023

Kokewan avoimet ovet ovat torstai-iltapäivisin Werkkolassa! Kahvipannu kuumenee aina torstaisin klo 14.30-16.30 osoitteessa Seutulantie 3-5 A, 2.krs, 04410 Järvenpää.

Voit pistäytyä vaikka vain ohikulkiessasi kahville tai jäädä Werkkolaan olemaan, juttelemaan ja istuskelemaan. Pääset halutessasi vaihtamaan ajatuksia ja kuulemaan Kokewan kuvioista. Annamme mielellämme lisätietoja siitä, miten toimintaan pääsee mukaan. Pääset myös tapaamaan vanhoja tuttuja tai tutustumaan uusiin werkkolaisiin vertaisiin ja vapaaehtoisiin.

Avoimien ovien aikaan paikalla on aina joku ja useimmiten kaikki Kokewa-hankkeen työntekijät. Tule siis vapaasti ovesta, mutta jos haluat varmistaa paikallaolomme, voit myös tekstata tai pirauttaa Tuijalle (045 217 3788), Ursulalle (050 366 4332) tai Hannalle (050 366 2114).

Avoimissa ovissa päivystää toistaiseksi vertaispalveluohjaaja. Lue lisää aiheesta.

Vertaispalveluohjaaja voi tukea sinua täyttämään lomakkeita Kelaan, työvoimatoimistoon tai muuhun virastoon. Vertaisneuvoja voi myös auttaa ajanvarauksissa. Olet tervetullut täyttämään itsenäisesti lomakkeita, jos niiden täyttäminen yksin kotona tuntuu vaikealta. Werkkolassa on tietokone, jota voi lainata tähän tarkoitukseen.

Valitettavasti Werkkola ei ole esteetön vaan kulku tiloihin tapahtuu portaita pitkin. Werkkola sijaitsee toisessa kerroksessa vanhan mattotehtaan tiloissa (talo ulkoapäin kuvassa). Werkkolan tiloista löytyy pieni keittiötila kahvin- sekä teenkeittimineen ja iso yhteinen tila, missä voi istua pöydän ääressä tai seinän vierustalla.

Tilasta löytyvät myös hanketyöntekijöiden toimistot ja ryhmätila, missä on sohva ja nojatuoleja. Tilaan tullessa löytyvät naulakot takeille ja kenkäteline kengille. Eteinen on iso ja sen yhteydestä löytyy kaksi wc:tä. 

Tutustu Werkkolaan kuvien kautta, jotka löydät sivun alalaidasta. Kuvat ovat diaesityksenä eli klikkaa seuraavaan kuvaan, tai takaisin, nuolesta. (Kuvat: Ursula Arsiola)

Nähdään torstaisin! Soita alaovelta henkilölle, jonka puhelinnumero näkyy ovessa.