Kuukauden toiminta Werkkolassa

07.09.2023

Werkkolassa järjestetään koulutuksia, vertaisryhmiä, avoimet ovet ja kokouksia. Werkkola sijaitsee Järvenpäässä (tila ei ole esteetön). Osoite: Seutulantie 3-5 A, 2 krs. 04410 Järvenpää. 

Werkkolan toiminta on pääsääntöisesti avointa kaikilla. Jotain poikkeuksia saattaa olla koulutuskokonaisuuksissa, joihin tulee ilmoittautua ja tulla hyväksytyksi kuten Kettuluuta-vertaisohjaajakoulutus. Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt.

Osa toiminnasta vaatii myös ilmoittautumisen jokaiselle tapaamiskerralle jolloin aiot osallistua, mutta ei sitoutumista jokaiseen tapaamiseen. Tällaisia ovat muun muassa vertaismentorointi ja cv-työpajat, joihin ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia Ursulalle: ursula.arsiola@kokewa.fi tai 050 366 4332. Kerro, mihin toimintaan olet tulossa ja milloin. Lähetämme sinulle lisätietoa aiheesta sähköpostilla. 

Lähes kaikki toiminta on maksutonta. Poikkeuksen tekevät Werkon leirit, jotka ovat hieman edullisempia Werkon jäsenille. 

Toiminta on tarkoitettu kokemus- ja vertaisasiantuntijoille tai kyseisestä toiminnasta kiinnostuneille sekä yhteistyökumppaneille. Voit toimia kokemusasiantuntijana, vertaisohjaajana, vertaispalveluohjaajana, tukihenkilönä, vertaisryhmän ohjaajana tai muuna vastaavana henkilönä, joka kohtaa vertaisia toiminnassaan tai jakaa kokemustietoaan. Kaikki toiminta on päihteetöntä.

Syyskuussa Werkkolassa

Lisätietoja Werkon olohuoneista täältä.